Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πλάκα κάνεις; Η Ελένη Μενεγάκη χορεύει τσιφτετέλι στη μέση της Ερμού και ο κόσμος παραληρεί! (Video)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

30 Ιουνίου 2022 09:07
Πλάκα κάνεις; Η Ελένη Μενεγάκη χορεύει τσιφτετέλι στη μέση της Ερμού και ο κόσμος παραληρεί! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι εκεί που περπατάς ωραία και καλή στην Ερμού για να κάνεις τα ψώνια σου ρε αδερφέ, πέφτεις πάνω στην Ελένη Μενεγάκη να χορεύει τσιφτετέλι μπροστά από μία εκκλησία. Με την ευκαιρία δείτε το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου.

Κοιτάς… ξανακοιτάς και λες «Αποκλείεται» και πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις ξαφνικά βλέπεις δίπλα της και τον Μάρκο Σεφερλή να κρατάει τον ρυθμό στον αισθησιακό χορό της παρουσιάστριας.

Η Ελένη με ένα τζιν καμπάνα και ένα απλό μπλουζάκι λίκνιζε το κορμί της στην μέση της πλατείας πριν 4 χρόνια, ενώ όλοι οι περαστικοί έχουν σταματήσει και την τραβούσαν βίντεο.

Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη, όπως θα δείτε στο βίντεο, προσκαλεί τον κόσμο αντί να την κοιτάει, να χορέψει μαζί της!

Δείτε το βίντεο:

Αλληθωρίσαμε: Αισθησιακό τσιφτετέλι κοριτσιών με «καυτά» μίνι

Τον απόλυτο «πανικό» έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να «τρίζει». Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να «μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά».

Δείτε εδώ τον αισθησιακό τσιφτετέλι τους:

Το απόλυτο θηλυκό των 90s σήμερα ανάβει «φωτιές» με ένα αισθησιακό τσιφτετέλι

Ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; Ακόμη και σήμερα όμως η εντυπωσιακή τραγουδίστρια "ανάβει φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό αλλά μόλις την δεν γίνεται να μην την θυμηθείτε. Μάλιστα έχουμε βρει από την ίδια εκπομπή του ALTER το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη από τα παλιά.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Αποστολίδης, η Σαμπρίνα αποφάσισε να μας θυμίσει κάτι από τα παλιά και να μας χαρίσει ένα μοναδικό τσιφτετέλι. Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share