Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πιτσιρικάς «μπουκάρει» και χορεύει το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδελφής του - Το βίντεο έφτασε τις 2.000.000 προβολές!

Μάγκας ο μικρός!

29 Ιουνίου 2022 08:24
Πιτσιρικάς «μπουκάρει» και χορεύει το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο στον γάμο της αδελφής του - Το βίντεο έφτασε τις 2.000.000 προβολές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ψυχή… όλων των ανδρών που ξέρουν να χορεύουν ζεϊμπέκικο είχε ένας πιτσιρικάς, ο οποίος στο γάμο της αδελφής του χόρεψε το πιο λεβέντικο ζεϊμπέκικο. Δείτε και τον 45χρονο Έλληνα που χορεύει το μάγκικο ζεϊμπέκικο στον Ατλαντικό.

Ο μικρός Μάριος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και άρχισε να χορεύει το Ζεϊμπέκικο της Ακαδημίας, τρελαίνοντας τους πάντες με τις ικανότητές του, με το βίντεο να έχει φτάσει τα 1.949.387 views.

Δείτε το βίντεο:

Καυτή Ελληνίδα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη!

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μετά το My Style Rocks και σίγουρα δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη που βρέθηκε σε βραδινό event και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με τον… καυτό "ζεϊμπέκικο" της.

Η σέξι Ιωάννα Τούνη, που αυτήν την περίοδο ζει έναν φλογερό έρωτα και συζεί με το νέο της αγόρι, έκανε μια ξεχωριστή έξοδο μόνο για κορίτσια. Μαζί με τις φίλες της βρέθηκε στο μεγάλο πάρτι για τα 5 χρόνια γνωστού club στη Θεσσαλονίκη και εντυπωσίασε με το σέξι φόρεμά της.

Ωστόσο, όταν στο stage βρέθηκε για να τραγουδήσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ιωάννα Τούνη ήρθε για τα καλά στο κέφι και σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο… που θύμισε εκείνο της μητέρας της απόλυτης Ελληνίδας! Τα video ανέβασε φυσικά στο Instagram ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κορίτσαρος χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες - Το βίντεο έχει 1.000.000+ προβολές!

Παλιό αλλά καλό! Θυμάστε την Έρρικα Πρεζεράκου; Η όμορφη πρώην αθλήτρια στο παρελθόν έχει περάσει από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με το ζεϊμπέκικο της! Ανδρικά και μη...

Η Έρρικα με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ανέβασε την τηλεθέαση στα ύψη με το βίντεο στο Youtube να ξεπερνάει σήμερα τις 1.000.000 προβολές! Φυσικά, την ώρα του χορού έγινε χαμός στο πλατό της εκπομπής, όπως είχε γίνει και με πρόσωπο της πολιτικής.

Δείτε το εντυπωσιακό χορευτικό στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share