Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

98χρονη γιαγιά χορεύει το ζεϊμπέκικο της ψυχής της στο γάμο της εγγονής της (Video)

Συγκλονιστική στιγμή

27 Ιουνίου 2022 21:16
98χρονη γιαγιά χορεύει το ζεϊμπέκικο της ψυχής της στο γάμο της εγγονής της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο της ψυχής της χόρεψε μια 98χρονη γιαγιά στο γάμο της εγγονής της. Η γιαγιά Δήμητρα μπορεί να είναι ομογενής, αλλά δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα της. Η ίδια, λοιπόν, χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και συγκεκριμένα την «Ρόζα» του Μητροπάνου στο γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο.

Η γιαγιά Δήμητρα αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά. Επίσης, δείτε το πιο θρασύ και μερακλίδικο ζεϊμπέκικο στην Ελλάδα που ξετρελαίνει τους πάντες και έχει πάνω από 1.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ξετρέλανε όλους τους άντρες

Ζεϊμπέκικο: Χαμός και τρελό γλέντι έγινε, όταν όλοι σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν ζεϊμπέκικο. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι όμως μιας κοπέλας, η οποία αποθεώθηκε.

Πρόκειται για ένα λαϊκόχορευτικό γλέντι από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Π. Πέλλας από το 2017. Από όσο βλέπουμε όλοι έχουν ταλέντο στο χορό, αλλά αυτή η κοπέλα μας άφησε άναυδους.

Σηκώθηκε και όλοι γονάτισαν για να την χειροκροτήσουν, και οι άνδρες μαζί. Ενώ συνεχίζει το γλέντι, βλέπουμε να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο. Παράλληλα δείτε και το θεαματικό ζεϊμπέκικο αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους

Δείτε το βίντεο:

Αληθινός λεβέντης χορεύει το πιο υπέροχο ζεϊμπέκικο στο αναπηρικό του αμαξίδιο

Συμπαίκτες και αντίπαλοι… έκαναν άκρη για να χορέψει εκείνος και το κοινό τον αποθέωσε, με τον ίδιο να κάνει μια διαφορετική κατάθεση ψυχής, που αποτυπώθηκε σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ζεϊμπέκικα, που έχουμε δει, σαν εκείνο του 59χρονου μάγκα.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share