Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

«Αμαρτωλό» τσιφτετέλι 28χρονης κουμπάρας σε γάμο αναστάτωσε μέχρι και τον... γαμπρό! (Video)

Ποια νύφη;

27 Ιουνίου 2022 08:21
«Αμαρτωλό» τσιφτετέλι 28χρονης κουμπάρας σε γάμο αναστάτωσε μέχρι και τον... γαμπρό! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Αμαρτωλό» τσιφτετέλι 28χρονης κουμπάρας σε γάμο αναστάτωσε μέχρι και τον... γαμπρό! Η απορία είναι αν η νύφη τελικά έγινε έξαλλη με τον προκλητικό χορό ή το ευχαριστήθηκε και αυτή.

Από ότι βλέπουμε δεν δίστασε μέχρι και ένας άνδρας, να ανέβει στο τραπέζι μαζί της και να λικνιστούν στους ρυθμούς του τραγουδιού. Παράλληλα, απολαύστε εδώ ένα «φιδίσιο» τσιφτετέλι 40αρας που προκαλεί ίλιγγο.

«Μεθυσμένο» τσιφτετέλι μελαχρινών καλλονών που «κόλασε» το πανηγύρι

Ένα «μεθυσμένο» τσιφτετέλι μας χάρισαν δύο μελαχρινές καλλονές, βάζοντας «φωτιές», με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει 1.417.254 προβολές, ενώ τα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.

Λικνίζονται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε εξωτερικό χώρο, αναστατώνοντας μας με τα καυτά τους μίνι φορέματα! Επίσης, δύο γυναίκες χόρεψαν με την ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα στο πανηγύρι! Το βίντεο στο Youtube έχει 516.863 προβολές!

Δείτε στο βίντεο το «μεθυσμένο» τσιφτετέλι τους:

Τουρκάλα... ταράζει τους Έλληνες με το τσιφτετέλι της

Είτε όρθια είτε ξαπλωμένη στο πάτωμα, είχε… χίλιους και έναν τρόπους να ξεσηκώσει το πλήθος με την κίνησή της, η οποία… τάραξε και τους Έλληνες, που έχουν σημειώσει πάνω από 96.000 προβολές στο YouTube, κολάζοντας όπως και μερικές κοπέλες σε άλλη εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share