Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δως τα όλα Λάκη: To viral ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά από το "Στην υγειά μας" που άφησε εποχή

Υπέρλαμπρος!

27 Ιουνίου 2022 07:47
Δως τα όλα Λάκη: To viral ζεϊμπέκικο του Λάκη Γαβαλά από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή "Στην υγειά μας" μας έχει χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις σε χορό και τραγούδια. πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί και άφησαν το στίγμα τους με το χορό τους. Μία από αυτές ήταν και του Ιβάν Σβιτάιλο με ένα ανεπανάληπτο ζεϊμπέκικο.

Ο Λάκης Γαβαλάς, καλεσμένος στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν του "Στην υγειά μας", φορώντας τα "καλά" του σηκώθηκε στην πίστα όταν ο Θοδωρής Φέρρης τραγουδούσε το "Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)" και χόρεψε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο ένα καθηλωτικό ζεϊμπέκικο, αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό.

Μερακλής ο Βασίλης Σπανούλης: Σείστηκε η γη με το ασίκικο ζεϊμπέκικό του - Καμάρωνε η Ολυμπία Χοψονίδου (video)

Ήταν το 2015, όταν οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο μπάσκετ και μετά γιόρτασαν μέχρι το χάραμα με χορούς τη νίκης τους.

Ένα από τα highlights του γλεντιού του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν χωρίς αμφιβολία το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού στο άκουσμα του "βρέχει φωτιά στη στράτα μου" σηκώθηκε να χορέψει, αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και από όλο το μαγαζί και δέχθηκε... βροχή από γαρύφαλλα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share