Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μοίρασε εγκεφαλικά: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου με καυτό μίνι φόρεμα που έγινε viral

Καθηλωτική!

26 Ιουνίου 2022 09:50
Μοίρασε εγκεφαλικά: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου με καυτό μίνι φόρεμα που έγινε viral
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Κατερίνα Λιόλιου την απολαμβάνουμε τον τελευταίο καιρό σαν παρουσιάστρια στα backstage του X-factor. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε απολάυσει να τραγουδά και να χορεύει στην εκπομπή σταθμό της ελληνικής τηλεόρασης "Στην υγειά μας".

Σε μία από εκείνες τις εμφανίσεις η κατερίνα μας είχε χαρίσει ένα αργό και αισθησιακό τσιφτετέλι υπό τη συνοδεία του Νικηφόρου μοιράζοντας εγκεφαλικά με την καυτή παρουσία της. Με την ευκαιρία, δείτε έναν παππού να δίνει ρέστα με το τσιφτετέλι του στον Αργυρό.

Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί

Αλληθωρίσαμε: Αισθησιακό τσιφτετέλι κοριτσιών με «καυτά» μίνι

Τον απόλυτο «πανικό» έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να «τρίζει». Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να «μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά».

Δείτε εδώ τον αισθησιακό τσιφτετέλι τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share