Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το απόλυτο θηλυκό των 90s σήμερα ανάβει «φωτιές» με ένα αισθησιακό τσιφτετέλι

Μοίρασε εγκεφαλικά!

23 Ιουνίου 2022 09:31
Το απόλυτο θηλυκό των 90s σήμερα ανάβει «φωτιές» με ένα αισθησιακό τσιφτετέλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; Ακόμη και σήμερα όμως η εντυπωσιακή τραγουδίστρια "ανάβει φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Το βίντεο με το τσιφτετέλι της από το 2009 σαρώνει μέχρι και σήμερα στο διαδίκτυο. Μπορεί να μην σας έρχεται στο μυαλό αλλά μόλις την δεν γίνεται να μην την θυμηθείτε. Μάλιστα έχουμε βρει από την ίδια εκπομπή του ALTER το τσιφτετέλι της Κατερίνας Στικούδη από τα παλιά.

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο φίλος και συνάδελφος της Γιάννης Αποστολίδης, η Σαμπρίνα αποφάσισε να μας θυμίσει κάτι από τα παλιά και να μας χαρίσει ένα μοναδικό τσιφτετέλι. Η εικόνα της είναι χαρακτηριστική και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, ειδικά με αυτό το καυτό μίνι φόρεμα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας χορεύει τσιφτετέλι και μοιράζει "εγκεφαλικά"

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Πανταζής και ερμήνευε το τραγούδι "δεν έχω παλάτια και λεφτά" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τις φωτογραφήσεις αλλά και τη συμμετοχή της σε μεγάλα fashion show ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας παρ' όλα αυτά συνεχίζει να μοιράζει "εγκεφαλικά" με τον καυτό χορό της.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share