Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λεβεντόπαιδο Στάθης Ψάλτης: Το μυθικό ζεϊμπέκικο του ηθοποιού λίγο πριν τον θάνατο!

Συγκλονιστικός!

23 Ιουνίου 2022 08:32
Λεβεντόπαιδο Στάθης Ψάλτης: Το μυθικό ζεϊμπέκικο του ηθοποιού λίγο πριν τον θάνατο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ανακαλύψαμε» ένα βίντεο με πασίγνωστο Έλληνα να χορεύει ζεϊμπέκικο! Τον αναγνωρίζετε; Μόλις δείτε ποιος είναι θα πάθετε σοκ.

Ο λόγος για τον αγαπημένο, Στάθη Ψάλτη, ο οποίος λίγο πριν τον θάνατό του, γλέντησε με τους φίλους του. Παλικάρι μέχρι τέλους και μερακλής σε όλη του τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης ήξερε να διασκεδάζει και αυτό φαινόταν σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, μέχρι που η σοβαρή ασθένειά του, τον έριξε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο, θα τον δείτε να διασκεδάζει με την καρδιά του, χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Και επειδή ξέρουμε, πόσο σας αρέσει να βλέπετε ανθρώπους να χορεύουν, δείτε εδώ έναν νεαρό φαντάρο να προκαλεί συγκίνηση με τον χορό του. Ξετρελάθηκαν όλοι όταν τον είδαν.

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και "τρέλανε" το διαδίκτυο

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα.

Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ, πασίγνωστη Ελληνίδα να χορεύει το πιο τίμιο ζεϊμπέκικο.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια κοπέλα σε νεαρή ηλικία να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια στο πανηγύρι του χωριού της. Δείτε και μόνοι σας:

To βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου δημοσιογράφου που γκρέμισε το πλατό!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού που έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί!

Αυτή τη φορά καλεσμένος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας όπου σε μια σπάνια εμφάνισή του είπε να μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Όταν λοιπόν ο Δημήτρης Μπάσης ξεκίνησε να τραγουδά το "τρελοκόριτσο" ο δημοσιογράφος σηκώθηκε και μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης καταφέρνοντας να εκπλήξει τους πάντες γκρεμίζοντας το πλατό.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share