Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Πήρε το ρίσκο για ένα τετ α τετ με λιοντάρι - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)

Ανατριχιαστικό

22 Ιουνίου 2022 10:29
Πήρε το ρίσκο για ένα τετ α τετ με λιοντάρι - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι μπορεί να συμβεί όταν θελήσει κάποιος να έρθει σε τετ α τετ με ένα εξαγριωμένο λιοντάρι; Το τόλμησε ένας άντρας έχοντας τοποθετήσει κάμερα στο κεφάλι του. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα δείτε μια απίστευτη ιστορία όταν λιοντάρι πήγε να επιτεθεί σε κοριτσάκι.

Δείτε τι κατέγραψε:

Εικόνες που σοκάρουν: Μανιασμένη λεοπάρδαλη κατασπαράζει δύο λιοντάρια! (Video)

Το λιοντάρι μπορεί να θεωρείται πως είναι ο «βασιλιάς της ζούγκλας», αλλά μια λεοπάρδαλη έφερε την ανατροπή, βάζοντάς τα με δύο εξ αυτών μάλιστα, ενώ αυτό που τους κάνει στο τέλος φαίνεται, ότι θα το θυμούνται για πάντα. Επίσης, σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα ατίθασο λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου με τα δόντια του.

Τα άγρια ζώα της σαβάνας, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουν παρόμοιες προτιμήσεις στο φαγητό τους, με αποτέλεσμα να έρχονται σε αντιπαράθεση. Κάπως έτσι, στο ακόλουθο βίντεο, τα λιοντάρια και η λεοπάρδαλη κυνηγούν την ίδια τροφή, αλλά στο τέλος γίνεται ανατροπή.

Στο κυνήγι αυτό τα λιοντάρια δεν καταφέρνουν να πιάσουν κανένα ζώο, αλλά η λεοπάρδαλη αντιθέτως πετυχαίνει το σκοπό της, αφήνοντας τους ανταγωνιστές της… νηστικούς να την παρακολουθούν να απολαμβάνει το γεύμα της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share