Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήρε... φωτιά ο ΣΚΑΪ: Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής του Survivor που κόλασε όλο το πλατό!

Έμειναν όλοι άφωνοι!

21 Ιουνίου 2022 12:58
Πήρε... φωτιά ο ΣΚΑΪ: Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής του Survivor που κόλασε όλο το πλατό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά πήρε ο ΣΚΑΙ με το αισθησιακό τσιφτετέλι της ξανθιάς καλλονής που ανέβηκε σε ένα τραπέζι κι έκανε πραγματικό χαλασμό!

Ο λόγος για την παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αρχικά εμφανίστηκε να χορεύει χασάπικο φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, ενώ στη συνέχεια, οι χορευτές που τη συνόδευαν της το αφαίρεσαν επί σκηνής και τη βοήθησαν να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι, για να χορέψει… τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους κριτές και κοινό.

Από μέσα η παίκτρια του My Style Rocks, η οποία φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, άρχισε να λικνίζει το κορμί της στον ρυθμό του τραγουδιού και κόλασε τους πάντες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα μας αφήνει άφωνους με το χορό της, δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι Ελληνίδας θεάς που "έριξε" το διαδίκτυο.

Δείτε εδώ το χορό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

Αναστέναξε η πίστα: Αρρωστήσαμε με το αισθησιακό τσιφτετέλι της μελαχρινής καλλονής

Φόρεσε το πιο καυτό της μίνι, χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι και για ακόμη μια φορά προκάλεσε το απόλυτο χάος στο πέρασμά της.

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που όσες φορές κι αν τη δούμε να χορεύει δεν θα την χορτάσουμε ποτέ και το βίντεο θα παίξει πολλές φορές στο repeat, δείτε εδώ το καυτό της τσιφτετέλι που έκανε το Γιώργο Μαζωνάκη να πέσει στα πόδια της.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η Παόλα έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά.

Δείτε το εντυπωσιακό της τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share