Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πήρε φωτιά το Mega με αυτό τον χορό: Το φλογερό τσιφτετέλι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους που "άναψε" τον Απόστολο Γκλέτσο (video)

Επική σκηνή!

20 Ιουνίου 2022 08:03
Πήρε φωτιά το Mega με αυτό τον χορό: Το φλογερό τσιφτετέλι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ποιός δεν θυμάται αυτή τη σειρά που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης τη περίοδο προβολής της με τον παθιασμένο έρωτα του "μπαλαμού" Αντώνη και της τσιγγάνας Ερατούς; Ο λόγος, φυσικά, για τη σειρά του Mega "Ψίθυροι Καρδιάς" με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε το καυτό τσιφτετέλι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στη Μύκονο.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές ήταν το εκρηκτικό τσιφτετέλι της Ερατούς με το βλέμμα να πετά σπίθες στον αγαπημένο της Αντώνη (Απόστολο Γκλέτσο) και το κοινό να παραμιλά με την ακαταμάχητη γοητεία της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Δείτε εδώ την χαρακτηριστική σκηνή:

Φάνηκαν όλα: Ανέβηκε στην πίστα και «γκρέμισε» το μαγαζί με το αποκαλυπτικό της τσιφτετέλι! (video)

Η πίστα πραγματικά της ανήκει. Όσες φορές κι αν τη δεις να χορεύει τσιφτετέλι πάντα θα σε καθηλώσει και θα μείνεις να την κοιτάς με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα, απολαύστε το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της Μαρίας Μπεκατώρου που σήκωσε το πλατό "στον αέρα"

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που φρόντισε για ακόμη μια φορά να "τρελάνει" τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται με ένα μοναδικό χορό. Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δεν θα την χορτάσουμε ποτέ. Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει "φωτιά" στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το... θαύμα της.

Δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι της Πάολα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share