Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

47χρονος παπάς χορεύει τρομερό ζεϊμπέκικο και «γράφει» ιστορία στη Μύκονο! (video)

Τραγούδησε μάλιστα και live!

15 Ιουνίου 2022 09:09
47χρονος παπάς χορεύει τρομερό ζεϊμπέκικο και «γράφει» ιστορία στη Μύκονο! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παπάς που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, άφησε για λίγο τα καθήκοντά του και χόρεψε ζεϊμπέκικο, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Μάλιστα, εκτός από το χορό, τραγούδησε και live.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος ιερέας, φαίνεται στο βίντεο να δίνει τη ψυχή του, ξετυλίγοντας το ταλέντο του και στο χορό αλλά και στο τραγούδι, ενώ όπως είναι λογικό καταχειροκροτήθηκε.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στη Μύκονο σε ένα γλέντι, όπου ο καθένας μπορεί να εκφραστεί όπως επιθυμεί. Έχουμε ξαναδεί άλλωστε παπάδες σε τρελά κέφια να χορεύουν μέχρι και τσιφτετέλι.

Απολαύστε τον 47χρονο στο παρακάτω βίντεο:

Το θεαματικό ζεϊμπέκικο πανέμορφης αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους

Ποιος είπε πως βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας. Ζωντανό παράδειγμα το σπάνιο ζεϊμπέκικο της Τατιάνας Στεφανίδου.

Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή του Alpha και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

To βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που "γκρέμισε" το στούντιο

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές τόσο από βαρύγδουπα ονόματα όσο και από αξέχαστους χορούς.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι όταν ο πασίγνωστος αυτός ηθοποιός σε μια εξαιρετικά σπάνια εμφάνισή του σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και σείστηκε όλο το πλατό.

Ο λόγος για τον Τάσο Γιαννόπουλο, τον ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" και μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου. Απ' ότι φαίνεται ο ηθοποιός έχει και άλλα κρυφά ταλέντα που μόλις τα αποκάλυψε μείναμε άφωνοι. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που ένας ηθοποιός αφήνει τους πάντες άφωνους με τις χορευτικές του ικανότητες, δείτε εδώ ένα ακόμη βαρβάτο ζεϊμπέκικο.

Ενώ ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευε το τραγούδι "η ζωή εδώ τελειώνει" ο Τάσος Γιαννόπουλος σηκώθηκε στην πίστα και με το βαρβάτο του ζεϊμπέκικο προκάλεσε πανικό, όχι μόνο στο πλατό αλλά και στο διαδίκτυο μιας και οι προβολές έχουν ξεπεράσει το 1 εκ.

Δείτε το βαρβάτο ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share