Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022

Με το στόμα ανοιχτό ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Tο πιο «καυτό» τσιφτετέλι που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση! (video)

Θα σας πάρει το μυαλό!

10 Ιουνίου 2022 08:22
Με το στόμα ανοιχτό ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Tο πιο «καυτό» τσιφτετέλι που έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουμε δει μερικά από τα πιο καυτά τσιφτετέλια. Σε αυτή την εκπομπή που το τραγούδι είχε πάντοτε ένα ζεστό σπίτι και το πάτωμα είχε "καεί" από τους πολλούς χορούς, πέρασαν πολλοί και πολλές που άφησαν το στίγμα τους. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το πιο καυτό τσιφτετέλι που έχετε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Με την ευκαιρία δες εδώ το επικό τσιφτετέλι από άνδρα σε ουζερί που τρελαίνει το internet.

Δείτε το βίντεο

Έγινε viral: Το τσιφτετέλι γιαγιάς που τραβάει τα βλέμματα - Απίστευτο λίκνισμα

Ο χορός είναι χαρά και δεν έχει ηλικία. Όλοι έχουν δικαίωμα στον χορό και όλοι πρέπει να βρίσκουν το κουράγιο να λικνίζονται στους ρυθμούς του αγαπημένου τους τραγουδιού, αν αυτό είναι που θέλουν.

Μία γιαγιά σε κέντρο διασκέδασης στην Ζάκυνθο χορεύει τσιφτέτελι με την καρδιά της και δίνει το μήνυμα ότι ο χορός είναι για όλους. Ωστόσο, εκτός από αυτό το τσιφτετέλι, δείτε εδώ τον τρομερό χορό μιας πασίγνωστης Ελληνίδας.

Δείτε το βίντεο

Τα... έδωσε όλα ο Γιώργος Παπαδάκης: Το τσιφτετέλι του με αιθέρια ύπαρξη που έβαλε «φωτιά» στο πλατό!

"Φωτιά" στο πλατό της εκπομπής "Στην υγειά μας" είχε βάλει το τσιφτετέλι, που χόρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης με κούκλα γυναίκα. Βέβαια, στην... παρέα τους ήταν και ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος είχε δώσει ρεσιτάλ με τις χορευτικές του κινήσεις.

Συγκεκριμένα, η όμορφη γυναίκα είχε σηκωθεί πρώτη και είχε αρχίσει να λικνίζεται, μόλις ακούστηκε το τραγούδι "Ψίθυροι καρδιάς" που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης. Όπως θα δείτε η γυναίκα άναψε τη σπίθα, για να πάρουν μετά συνέχεια δύο άνδρες στην πίστα.

Πρώτος ο Πασχάλης Τερζής και ύστερα ο έμπειρος παρουσιαστής, χόρεψαν μαζί με την εν λόγω γυναίκα, προκαλώντας χαμό στο πλατό, με τον Παπαδάκη τελικά να έχει και... χαρίσματα που δε γνωρίζαμε, αφού φαίνεται να χορεύει καλά το τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share