Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πλημμύρισε» η πίστα με πιάτα και γαρύφαλλα: Το ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που έκανε τα πατώματα να «τρίζουν» (video)

Έμειναν όλοι άφωνοι!

10 Ιουνίου 2022 08:15
«Πλημμύρισε» η πίστα με πιάτα και γαρύφαλλα: Το ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που έκανε τα πατώματα να «τρίζουν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο τελικά δεν είναι καθαρά αντρική υπόθεση και αυτό αποδεικνύει η πανέμορφη αυτή νεαρή που χορεύει και κάνει τα πατώματα να... τρίζουν. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσο η Κατερίνα Ευγενικού ερμήνευε το "μέχρι να βρούμε ουρανό" η πανέμορφη κοπέλα εντυπωσίαζε τους πάντες. Η νεαρή κοπέλα λίγο μετά κι αφού είχε καταχειροκροτηθεί έδωσε τη θέση της στον ηθοποιό Βασίλη Γιακουμάρο που αποδείξει άξιος συνεχιστής μιας και εκείνος άφησε τους πάντες άφωνους.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο γυναικείο ζεϊμπέκικο που αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο μιας ξανθιάς καλλονής.

Δείτε το εντυπωσιακό της ζεϊμπέκικο στο βίντεο που ακολουθεί:

Το τίμιο ζεϊμπέκικο διάσημου τραγουδιστή που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός αντρίκειος και βαρύς και αυτό ακριβώς απέδειξε και αυτός ο τραγουδιστής με το χορό του που πραγματικά "έγραψε ιστορία" στην ελληνική τηλεόραση! Ο Σπύρος Παπαδόπουλους στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz που μας έχουν χαρίσει μοναδικές και σπάνιες στιγμές.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και όταν ο Βασίλης Καρράς σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο. Στην πίστα βρισκόταν η Αμαρυλλίς και ερμήνευε το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω" όπου σε πρώτη εκτέλεση έχει πει η Χαρούλα Αλεξίου. Ο τραγουδιστής χόρεψε και απέδειξε τι θα πει ελληνική ψυχή ξεσηκώνοντας τους πάντες στο πλατό μιας και αυτή ήταν μια σπάνια κίνηση του. Ωστόσο, είναι φορές που και μια γυναίκα μπορεί να αποδείξει πως μπορείς να χορέψει ζεϊμπέκικο ακόμη και με τακούνια αρκεί να το "νιώθεις", δείτε εδώ τη νύφη που χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share