Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατσαρίδες και σάπια κρέατα: Κρυφή κάμερα κατέγραψε την απόλυτη αηδία σε εστιατόριο!

Τραγικό!

8 Ιουνίου 2022 14:01
Κατσαρίδες και σάπια κρέατα: Κρυφή κάμερα κατέγραψε την απόλυτη αηδία σε εστιατόριο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αρχή για την ασφάλεια και των Οικονομικών των τροφίμων ASAE κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο με τίτλο “Η Αλήθεια” το οποίο δείχνει την έλλειψη υγιεινής σε κάποια εστιατόρια που επιθεωρήθηκαν στην Πορτογαλία.

Μεταξύ αυτών αρουραίοι και κατσαρίδες πάνω στα τρόφιμα , σάπια κρέατα , σάπια ψάρια και βρώμικες εγκαταστάσεις που δείχνουν την σαφής έλλειψη υγιεινής σε διάφορα εμπορικά καταστήματα που ήταν ακόμα ανοικτά για το κοινό.

Αυτές είναι πραγματικές εικόνες που δεν έχουν δεχθεί καμία διόρθωση…

Αηδία: Κρυφή κάμερα καταγράφει μάγειρα γνωστού εστιατορίου να κάτι κάτι το τραγικό!

Απίστευτο βίντεο τραβήχτηκε από μια κρυφή κάμερα η οποία ήταν τοποθετημένη στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου.

Το θέαμα προκάλεσε αηδία σε όσους το είδαν αφού φαίνεται ξεκάθαρα πως ο μάγειρας φτύνει πάνω από την κατσαρόλα στην οποία είχε μέσα φαγητό που επρόκειτο να σερβιριστεί.

Οι πελάτες ωστόσο έγιναν έξαλλοι όταν ανακάλυψαν τον συγκεκριμένο μάγειρα που έφτυσε το φαγητό του εστιατορίου στο Xi'an της Κίνας.

Το απαράδεκτο βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αηδιαστικός υπάλληλος της κουζίνας να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση ενώ μαγειρεύει έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, όπως είχε κάνει τις προάλλες και το περιστατικό με αυτή την έγκυο γυναίκα που την έδιωξαν από εστιατόριο.

Το εστιατόριο όπως είναι επόμενο έκλεισε προσωρινά και εξέφρασε δημόσια συγγνώμη.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο από τη Νew York Post:

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας

Θα θέλατε κι εσείς έναν γείτονα βγαλμένο από την κόλαση; Δείτε τι περνάει αυτός ο άντρας και θα καταλάβετε...

Η κάμερα ασφαλείας αυτής της γυναίκας κατέγραψε μια απίστευτη στιγμή στην οποία φέρετε να πυροβόλησε το σπίτι του γείτονά της στο Del City της Οκλαχόμα για έναν τρομερό λόγο!

Το βίντεο από αυτό το περιστατικό από αυτή τη μέρα δείχνει ότι η εμπρηστική ύποπτη Annie πετάει μια αναμμένη πετσέτα πάνω από το φράχτη και πυροβολεί με δύο πυροβολισμούς στο σπίτι γιατί ο γείτονας της δεν τηρούσε τους κανόνες ησυχίας.

Φυσικά το βίντεο έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο και μας θύμισε την φωτιά που έβαλε καταλάθος αυτός ο σεφ στην κουζίνα του!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share