Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δως τα όλα Κατερίνα: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Παπουτσάκη στο "Στην υγειά μας" που άφησε άλαλο τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Μια οπτασία!

8 Ιουνίου 2022 08:04
Δως τα όλα Κατερίνα: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Παπουτσάκη στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι μια τέχνη που άπαντες λατρεύουν, ειδικά όταν το χορεύουν γυναίκες, που έχουν μείνει ως σύμβολα ερωτισμού για το ανδρικό κοινό και όχι μόνο, τρελαίνοντας όσους παρακολουθούν το φοβερό τους λίκνισμα. Με την ευκαιρία, δείτε το ξεσηκωτικό τσιφτετέλι νύφης στη δεξίωση του γάμου της.

Η εκπομπή "Στην υεγειά μας" μας έχει χαρίσει ουκ ολίγες φορές όμορφα τσιφτετέλια, πολλά από τα οποία άφησαν εποχή. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και το τσιφτετέλι της αγαπημένης ηθοποιού Κατερίνας Παπουτσάκη υπό τις μελωδίες της Γλυκερίας.

Η ηθοποιός ξετρέλανε τα πλήθη, αλλά κυρίως τον συνάδελφό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος έσπευσε να τη συνοδεύσει.

Δείτε το τσιφτετέλι στο βίντεο που ακολουθεί:

Οσκαρικό τσιφτετέλι: Όταν η Έλενα Παπαρίζου «γονάτισε» τους θαύμαστές της με τον χορό της

Το βίντεο προέρχεται από παλαιότερη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία με το καυτό τσιφτετέλι της κόλασε τους θαυμαστές της, ενώ χτες σας παρουσιάσαμε και την παίκτρια ριάλιτι με το καυτό της χορευτικό!

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο σ-έξι Ελληνίδες τραγουδίστριες και αυτό φροντίζει να το θυμίζει με τις εμφανίσεις της στη σκηνή.

Πριν από λίγους μήνες η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή!

Εκεί η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε επίδειξη των χορευτικών της δυνατοτήτων ανεβάζοντας κατά πολύ το θερμόμετρο παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες επικρατούσε δροσιά σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share