Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η καλλονή "ξαναχτυπά": Το τσιφτετέλι με το καυτό σορτσάκι που "βούλιαξε" τη Μύκονο

Δεν θα την χορτάσουμε ποτέ!

3 Ιουνίου 2022 07:48
Η καλλονή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η κοπέλα είναι πραγματικά ο ορισμός της λέξης "τσιφτετέλι" και είμαστε σίγουροι πως όποιος κι αν δει αυτό το βίντεο θα... ζαλιστεί.

Ο λόγος για την πανέμορφη ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία που όσες φορές κι αν τη δούμε να χορεύει σίγουρα δεν θα την χορτάσουμε ποτέ! Στη Μύκονο βρέθηκε πριν λίγο καιρό η καλλίγραμμη νεαρή και φρόντισε να "βουλιάξει" όλο το νησί με έναν και μόνο χορό. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το μοναδικό της τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Μην ξεχνάμε πως η Τραΐάνα έχει στην κατοχή της και αρκετά πτυχία χορού και αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά. Με ένα αθλητικό σορτσάκι και ένα μακρυμάνικο φουτεράκι (που στην πορεία αφαιρέθηκε) ανέβηκε στην μπάρα και άρχισε να λικνίζεται στο ρυθμό χαρίζοντας στους θαμώνες ένα μοναδικό θέαμα και μοιράζοντας "εγκεφαλικά".

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό της:

Το τσιφτετέλι που τρέλανε το Γιώργο Λιάγκα - Η ξανθιά καλλονή που του χορεύει και "ρίχνει" τo Instagram

Τη συνάδελφο του να χορεύει τσιφτετέλι ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό και το Instagram "πήρε φωτιά"!

Ήταν πριν περίπου 4 χρόνια όταν ακόμη ο διάσημος παρουσιαστής εργαζόταν στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στο σταθμό Λάμψη 92,3 και φυσικά όχι μόνος μιας και στην εκπομπή του είχε για συντροφιά την καλλονή με την αισθησιακή φωνή που απ' ότι έδειξε έχει και άκρως αισθησιακά... λικνίσματα.

Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, που απ' ότι φαίνεται δεν την πτοεί καθόλου το πρωινό ξύπνημα και ίσα ίσα το χαίρεται και με το παραπάνω. Το πανέμορφο μοντέλο λικνίζεται μπροστά στην κάμερα του Γιώργου Λιάγκα και όπως ήταν αναμενόμενο "έριξε" το διαδίκτυο. Φυσικά, τα... ταλέντα της μας τα έχει ξαναδείξει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν βρέθηκε στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share