Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τρόμος για ζευγάρι: Τεράστιο φίδι - ανακόντα επιτίθεται στο αυτοκίνητό τους! (video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

2 Ιουνίου 2022 15:11
Τρόμος για ζευγάρι: Τεράστιο φίδι - ανακόντα επιτίθεται στο αυτοκίνητό τους! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι είχε μια τρομακτική συνάντηση σε έναν χωματόδρομο στη Βραζιλία. Οι επιβάτες βλέπουν το τεράστιο ανακόντα στην άκρη του δρόμου και με το κινητό τους καταγράφουν το φίδι.

Αυτό που δεν περίμεναν είναι το ανακόντα να επιτεθεί στο αυτοκίνητο, προφανώς προσπαθώντας να υπερασπιστεί την περιοχή του. Τα ουρλιαχτά της γυναίκας ακούγονται στο βίντεο.

Με την ευκαιρία δείτε ακόμα ένα αντριχιαστικό βίντεο: Επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου - Ποιος θα βγει knockout; (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Οχιά είχε «μπλεχτεί» στα κάγκελα παιδικής χαράς

«Συναγερμός» σήμανε την Κυριακή, σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε εκείνη μεταξύ των οδών Αγίου Δημητρίου και Κατσιμίδη, όταν περίοικοι εντόπισαν στα κάγκελά της «μπλεγμένη» μια οχιά. Συναγερμός σήμανε και στον Βόλο από την εμφάνιση φιδιού.

Για δεύτερη χρονιά

Αμέσως ενημερώθηκαν η Αμεση Δράση και η Πυροσβεστική ώστε να ληφθεί μέριμνα για την απομάκρυνση του ερπετού.

Για αυτόν τον λόγο κλήθηκε εθελοντής από τη Δράση για την Αγρια Ζωή, που πήρε το ερπετό και το μετέφερε σε άλλο περιβάλλον.

Οπως ανέφερε σε τοπική ιστοσελίδα ο ερπετολόγος Ηλίας Στραχίνης, η εν λόγω αρσενική οχιά είχε κάνει την εμφάνισή της και πέρυσι, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί και να απομακρυνθεί.

«Από φωτογραφίες που έλαβα πέρυσι και τις συνέκρινα με φετινές κατάλαβα ότι πρόκειται για το ίδιο φίδι», εξήγησε ο κ. Στραχίνης, καθώς, όπως είπε, υπάρχουν ορισμένα σημεία επάνω στο δέρμα του φιδιού, όπως το δακτυλικό αποτύπωμα στον άνθρωπο, τα οποία βοηθούν τους ειδικούς να ταυτοποιούν τα ερπετά.

Πώς βρέθηκε

«Το συγκεκριμένο φίδι βρέθηκε εκεί είτε από το ρέμα που βρίσκεται στην περιοχή, είτε μεταφέρθηκε από κάποιο αυτοκίνητο στο οποίο είχε κρυφτεί από σημείο της υπαίθρου» σημείωσε ο ερπετολόγος.

Ο Ηλίας Στραχίνης ήρθε σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο Σωκράτη Δημητριάδη και συμφωνήθηκε ο χώρος να περιφραχθεί με συγκεκριμένο τρόπο, ώστε να αποτρέπει την είσοδο φιδιών στην παιδική χαρά που παίζουν καθημερινά δεκάδες παιδιά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share