Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό ζεϊμπέκικο 45χρονου Έλληνα καταμεσής του Ατλαντικού - Έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές! (video)

Μείναμε άφωνοι!

1 Ιουνίου 2022 07:49
Ανατριχιαστικό ζεϊμπέκικο 45χρονου Έλληνα καταμεσής του Ατλαντικού - Έχει ξεπεράσει τις 600.000 προβολές! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας μερακλής Έλληνας, χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο σε γκαζάδικο που κουνιέται στον Ατλαντικό. Το βίντεο είναι ξεχωριστό και έχει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές!

Όπως θα δείτε παρακάτω, αυτός ο άνδρας υπό τους ήχους του "Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας", χορεύει πάνω σε γκαζάδικο στον Ατλαντικό Ωκεανό και εντυπωσιάζει με τον χορό του. Μάλιστα ανάμεσά του βρίσκονται κι άλλοι Έλληνες που τον χειροκροτούν.

Δείτε το βίντεο:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν τα βιντεάκια με τους χορούς, δείτε εδώ τον μερακλή γαμπρό που αποθεώθηκε στον γάμο του με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε.

8χρονος χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, όπου φαίνεται ένας 8χρονος λεβέντης να χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο έχει φτάσεις τις 375.340 προβολές.

Μετά τον 5χρονο που χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείται, είδαμε ένα άλλο παιδί να χορεύει απτάλικο, μαζί με έναν μεγαλύτερο άνδρα.

Ο απτάλικος ή αλλιώς αντικρυστός, είναι χορός που χορεύεται από δύο άτομα. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο μικρός μαζί με τον άνδρα, χορεύουν καταπληκτικά και στο τέλος... αποθεώνονται!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

22χρονος χορεύει ζεϊμπέκικο με αναπηρικό αμαξίδιο και συγκλονίζει τους πάντες

Ποιος είπε πως η αναπηρία είναι εμπόδιο στη ζωή ενός ανάπηρου… κάνετε μεγάλο λάθος... ιδού η απόδειξη. O 22χρονος Παναγιώτης χορεύει ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες. Συγκλόνισε ο Παναγιώτης στη εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία έγινε για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για τον ίδιο.

Η προσέλευση του κόσμου άρχισε από πολύ νωρίς και το κέντρο όπου γινόταν η εκδήλωση γέμισε ασφυκτικά πολύ πριν ξεκινήσει και επίσημα η εκδήλωση…Ο Παναγιώτης χόρεψε με το αναπηρικό αμαξίδιο και στο τέλος με την βοήθεια φίλων σηκώθηκε από το αμαξίδιο και δείτε τι έγινε.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share