Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζεϊμπέκικο από νύφη σε αμαξίδιο - Άξιο θαυμασμού: Από τις ομορφότερες στιγμές που έχετε δει! (video)

Απίστευτη και συγκινητική!

30 Μαΐου 2022 10:52
Ζεϊμπέκικο από νύφη σε αμαξίδιο - Άξιο θαυμασμού: Από τις ομορφότερες στιγμές που έχετε δει! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλύτερο ζεϊμπέκικο θέλει να καταθέτεις την ψυχή σου κι αυτό μας το απέδειξε μια νύφη, που παρόλο της δυσκολίας της, χόρεψε ένα από τα πιο όμορφα που 'χουμε δει.

Ένα ζεϊμπέκικο που έγραψε ιστορία, και έκανε το γάμο της να γίνει viral. Πραγματικά έδωσε την καρδιά της, και το ευχαριστήθηκε. Της αξίζουν πολλά μπράβο, όπως και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, που με το ίδιο πρόβλημα χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο.

Θαυμάστε την:

Παλικάρι μέχρι το τέλος: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Γρηγόρη Μπιθικώτση που προκαλεί ρίγος

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης υπήρξε για πολλούς ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής όλων των εποχών και το σίγουρο είναι, ότι έμεινε παλικάρι μέχρι το τέλος της ζωής του, με το ζεϊμπέκικό του να «τρίζει τα πατώματα» και να προκαλεί ρίγος.

Ο ιστορικός ερμηνευτής έφυγε από κοντά μας το 2005, αλλά η στάση ζωής του μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, με τον ίδιο να μη σταματά να διασκεδάζει, ενώ πολύ πρόσφατα πέθανε και η σύζυγός του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος χρειάστηκε βοήθεια για να ανέβει στη σκηνή, αλλά κάπου έμοιαζε να δέχεται ένα «ελιξήριο» νεότητας. Σαν να τραγουδά στα χρόνια της ακμής του, ερμήνευσε την επιτυχία του «Βοτανικού ο μάγκας» και άρχισε να χορεύει, τρελαίνοντας άπαντες.

Όλα αυτά είχαν συμβεί στην τελευταία συναυλία προς τιμήν του, η οποία ακόμη και σήμερα προκαλεί δάκρυα, με τον Μπιθικώτση να είναι μέχρι τέλους ένας σωστός λεβέντης. Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο, δε, έχει σαρώσει το διαδίκτυο με σχεδόν 1.4 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share