Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τιτανομαχία φιδιών: Πύθωνας εναντίον κόμπρας!

Ανατριχιαστικό!

27 Μαΐου 2022 10:24
Τιτανομαχία φιδιών: Πύθωνας εναντίον κόμπρας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί τα φίδια να είναι άκρως επικίνδυνα και ο περισσότερος κόσμος να τα φοβάται, και όχι άδικα, αλλά αυτό που εξελίχτηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών ήταν απλά σοκαριστικό.

Τα φίδια έχουν αποδείξει πως μπορούν να τα βάλουν με οποιοδήποτε μέλος του ζωικού βασιλείου, για παράδειγμα δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα κουνέλι βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα φίδι. Αυτή τη φορά όμως, η μάχη ήταν μεταξύ.. συγγενών μιας και εξελίχθηκε ανάμεσα σε δύο φίδια και συγκεκριμένα ανάμεσα σε έναν πύθωνα και μια κόμπρα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, που κατεγράφη στη Σιγκαπούρη, έληξε με σαφή νικητή, ο οποίος όμως…κατέληξε «στα σίδερα», καθώς συνελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες, τη στιγμή που ο ηττημένος…έφυγε με την ουρά στα σκέλια.

Δείτε το βίντεο της μάχης:

Αδιανόητο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε το λόγο θα παγώσετε!

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία όταν ένα φίδι δάγκωσε έναν άντρα κι αυτός στη συνέχεια δάγκωσε τη γυναίκα του. Ο λόγος; Ήθελε να πεθάνουν μαζί! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα εξωφρενικό σκηνικό με φίδι καθώς λίγο καιρό πριν ένα φίδι δάγκωσε μια γυναίκα και πέθανε από... τη σιλικόνη

Ο Σανκάρ κοιμόταν στο σπίτι του στην Ινδία, στην περιοχή Samastipur, όταν τον δάγκωσε το φίδι και μέχρι το πρωί, η κατάστασή του είχε χειροτερέψει.

Επειδή φοβήθηκε ότι δεν του είχε απομείνει πολύς χρόνος, κράτησε το χέρι της συζύγου του, Αμίρι Ντέβι, και της είπε ότι ήθελε να μείνουν ενωμένοι και στο θάνατο.

Δαχτυλίδι χάθηκε στις ΗΠΑ και βρέθηκε σε δάσος στην Φιλανδία 47 χρόνια αργότερα!

Έτσι, όπως ανέφερε το India Today και αναμεταδίδει το Newsweek, έμπηξε τα δόντια του στο χέρι της Αμίρι και έπεσαν και οι δύο αναίσθητοι.

«Μου είπε ότι με αγαπούσε πάρα πολύ και ήθελε να πεθάνουμε μαζί και έπειτα πήρε το χέρι μου και με δάγκωσε.

»Του το επέτρεψα» φέρεται να είπε η γυναίκα του Σανκάρ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share