Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σείστηκε η πίστα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο άνδρα υπό τις νότες της Άννας Βίσση - Τον αποθέωσε

Μερακλής!

24 Μαΐου 2022 10:03
Σείστηκε η πίστα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο άνδρα υπό τις νότες της Άννας Βίσση - Τον αποθέωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καλλιτέχνες έχουν διαθέσει τη πίστα στο κοινό για να χορέψει πλάι τους.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν πριν αρκετά χρόνια, όταν η Άννα Βίσση τραγουδούσε σε γνωστή αθηναϊκή πίστα και ερμήνευε τη μεγάλη επιτυχία της, το "Τρένο". Τότε, ένας θαμώνας έριξε μία βαριά και μερακλήδικη ζεϊμπεκιά, που τράβηξε της προσοχή ακόμα και της τραγουδίστριας, η οποία τον αποθέωσε. Καθηλωτικό ήταν και το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή "Στην υγειά μας" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε ντέρτια: Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο που «έριξε» στα πατώματα τη Φαίη Σκορδά (Video)

Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός βαρύς και αντρικός γι' αυτό και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει το μόνο σίγουρο είναι πως θα καθηλώσει τους πάντες και θα καταχειροκροτηθεί.

Αυτός ακριβώς συνέβη και με τον γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα που σπάνια τον έχουμε δει να χορεύει. Όταν παρουσίαζε ακόμη την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά καλεσμένος τους στο Πρωτοχρονιάτικο τους σόου είχε βρεθεί ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να αντισταθεί και χάρισε στο κοινό ένα από τα πιο τίμια και σπάνια ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζεϊμπέκικο μας καθηλώνει, δείτε εδώ το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν".

Δείτε το σπάνιο χορό του παρουσιαστή:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share