Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το φίδι επιτέθηκε στον ανυπεράσπιστο σκίουρο για να τον φάει. Προσέξτε όμως την αντίδραση του σκίουρου

Ανατριχιαστικό!

20 Μαΐου 2022 12:26
Το φίδι επιτέθηκε στον ανυπεράσπιστο σκίουρο για να τον φάει. Προσέξτε όμως την αντίδραση του σκίουρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο σκίουρος, δεν είναι ένας συνηθισμένος σκίουρος. Στην πραγματικότητα, είναι λίγο πιο τρελός.

Στο παρακάτω βίντεο, το μαλλιαρό ζώο εντοπίζει ένα άγριο φίδι και του επιτίθεται αμέσως. Συνήθως, οι σκίουροι τρέχουν να ξεφύγουν από τα αρπακτικά, αλλά αυτός ο συγκεκριμένος πηγαίνει κατευθείαν να του επιτεθεί!

Αρχίζει να δαγκώνει το φίδι και δεν θα σταματάει, ακόμα και όταν τον δαγκώνει και αυτό. OMG αυτός ο σκίουρος είναι λίγο Νίντζα!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πήγε στον κήπο για να ποτίσει τα φυτά - Όταν άνοιξε την σακούλα έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε

Ο άνδρας στην παρακάτω ιστορία βγήκε στον κήπο του για να ποτίσει τα φυτά, όταν αντίκρισε κάτι σοκαριστικό. Από εκείνη την μέρα του άλλαξε η ζωή.

Αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές ιστορίες που έχουμε δει. Ένας άντρας ήθελε να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην κηπουρική και πήρε ένα φτυάρι, γάντια και μία μεγάλη σακούλα με φυλλόχωμα. Όταν την άνοιξε, βρήκε κάτι που ποτέ δεν περίμενε, όπως συνέβη και σε αυτός που θα δείτε εδώ.

Τι βρήκε; Ένα μωρό. Συγκεκριμένα ήταν ένα μωρό σκίουρος. Ο άντρας ονόμασε το ορφανό ‘Zip’. Με το ζόρι ζούσε, αλλά αποφάσισε να τον υιοθετήσει και να τον μεγαλώσει. Ο Zip μεγάλωνε πολύ όμορφα. Μετά από μία εβδομάδα, άρχισε ήδη να βγαίνει το τρίχωμά του.

Στις 2 εβδομάδες, ο μικρούλης άρχισε επιτέλους να μοιάζει με σκίουρο. Αλλά ήταν ακόμα πολύ αδύναμος και ήθελε πολύ φροντίδα.

Μετά από 3 εβδομάδες, η ουρά δεν έχει φουσκώσει ακόμα, αλλά έχει καλυφτεί όλος με τρίχωμα. Μέρα με τη μέρα γινόταν πιο δυνατός και ενεργός.

Την 4η και την 5η εβδομάδα, τα μάτια του άρχισαν να ανοίγουν και είναι απίστευτα χαριτωμένος. Στην 6η εβδομάδα, άρχισε να ανεβαίνει στον πατέρα του. Αλλά δεν είναι ακόμα αρκετά δυνατός για να βγει μόνος του έξω…

Στο μεταξύ, ο Zip έχει γίνει ένας ατρόμητος εξερευνητής και θέλει να μάθει τα πάντα. Επίσης, τρώει συνεχώς και είναι αχόρταγος. Το αγαπημένο του σνακ είναι οι ξηροί καρποί.

Τώρα, ο Zip έχει αναπτυχθεί αρκετά και έχει και δική του προσωπικότητα! Δεν ξέρεις πού θα τον βρεις πλέον. Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

Έριξε κανέλα σε κάθε φυτό του κήπου της - Μόλις δείτε γιατί θα «τρέξετε» να το κάνετε και εσείς

Η κανέλα κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον τον καφέ ή τα φαγητά μας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να φανεί χρήσιμη ακόμη και στα φυτά του κήπου σας. Ενώ, εάν πετάτε αμέσως το νερό που χρησιμοποιήσατε για να βράσετε τα αυγά σας, σταματήστε να το κάνετε! Και αυτό γιατί μπορείτε να κάνετε τα φυτά σας ευτυχισμένα.

Η ιστορία που σας παρουσιάζουμε μας έρχεται από τις ΗΠΑ, όπου η 45χρονη Chrissy Rex θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να κερδίσει τον τίτλο της πιο… πρωτότυπης χρήσης κανέλας στην ιστορία. Τι ακριβώς έκανε;

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, έριξε κανέλα σε όλες τις γλάστρες του κήπου της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγες εβδομάδες τα φυτά να μεγαλώνουν χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ η κανέλα έδιωξε όλους του ενοχλητικούς μύκητες που εμπόδιζαν την ανάπτυξή τους.

“Πρόκειται για έναν δολοφόνο για τους μύκητες και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσουν σίγουρα τα φυτά σου ακόμη και σε κλειστό χώρο” τονίζει η ίδια!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share