Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Τότε ξανθιά, τώρα μελαχρινή, πάντα κουκλάρα: Το βασανιστικό τσιφτετέλι γνωστής παρουσιάστριας που... ξεσήκωσε όλο το πλατό

Μας... τρελαίνει πάντα!

19 Μαΐου 2022 09:23
Τότε ξανθιά, τώρα μελαχρινή, πάντα κουκλάρα: Το βασανιστικό τσιφτετέλι γνωστής παρουσιάστριας που... ξεσήκωσε όλο το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά είναι τα τσιφτετέλια, που μας έχουν... σημαδέψει, με ένα εξ αυτών να μας έρχεται στη μνήμη εξαιτίας του γεγονότος, ότι η υπεύθυνη των «εγκεφαλικών» έχει αλλάξει πλήρως την εμφάνισή της σήμερα, αλλά πάντοτε ήταν μια «εκρηκτική» γυναίκα.

Η Λάουρα Νάργες πάντοτε είχε τον τρόπο να... καίει καρδιές και το είχε κάνει και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», με την ίδια να έχει γράψει ιστορία στο Survivor με τις αγωνιστικές της επιδόσεις και, τότε, να εμφανίζεται και πάλι διαφορετική, λόγω της αλλαγής που είχε επιφέρει η παραμονή στον Άγιο Δομίνικο.

Και τότε και τώρα ο χορός της «καυτός»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά, με την τότε ξανθιά παρουσιάστρια να... ξεσηκώνει όλο το πλατό με ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι, που προμήνυε τα ακόμη καλύτερα που θα βλέπαμε σήμερα από την ίδια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις κάθε εβδομάδα στο J2US έχουν κερδίσει τη λατρεία του κοινού, με το συμπέρασμα να είναι, πάντως, ότι είτε μελαχρινή είτε ξανθιά, η Λάουρα θα είναι... καψούρα για τους άνδρες.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share