Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρεχάτε ποδαράκια μου: Πήγε τουαλέτα και πετάχτηκε φίδι από τη λεκάνη (Video)

Απόλυτος τρόμος!

18 Μαΐου 2022 12:12
Τρεχάτε ποδαράκια μου: Πήγε τουαλέτα και πετάχτηκε φίδι από τη λεκάνη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συμβαίνουν αυτά. Στην Καμπότζη. Ένας άνδρας πήγε τουαλέτα και είδε αηδιασμένος κάτι μέσα στη λεκάνη, το οποίο, αρχικά, νόμιζε πως είχε... μείνει από τον φίλο του, που είχε προηγηθεί.

Ωστόσο, γρήγορα αντιλήφθηκε πως αυτό το πράγμα, που έβλεπε, ήταν... ζωντανό!

Μέσα στη λεκάνη ήταν μια κόμπρα, που άρχισε σιγά σιγά να ξεπροβάλει!

Ο τύπος, φυσικά, έφυγε τρέχοντας, αφού πρώτα τράβηξε ένα ανατριχιαστικό βίντεο.

«Χρησιμοποιούμε εδώ και μια βδομάδα την άλλη τουαλέτα του σπιτιού. Δεν πρόκειται να ανοίξουμε αυτό το μπάνιο μέχρι να σιγουρευτούμε ότι το φίδι δεν θα επιστρέψει», ανέφερε ο άντρας.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Προσοχή σκληρές εικόνες: Δικέφαλος πύθωνας καταβροχθίζει ένα... (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φίδι εναντίον τεράστιας σαύρας: Ποιος θα επιβληθεί;

Μια επισκέπτης στο εθνικό πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική είχε τη μοναδική ευκαιρία ν’ απαθανατίσει τη φοβερή μάχη ανάμεσα σε μια τεράστια σαύρα κι ένα φίδι.

Συγκεκριμένα, η 49χρονη Κρίστι ΝτεΛάνγκε επισκέφτηκε το καταφύγιο Μάλα Μάλα μαζί με την οικογένειά της τον περασμένο Μάρτη.

«Καθόμουν στη βεράντα και διάβαζα ένα βιβλίο όταν άκουσα έναν θόρυβο. Το επόμενο πράγμα που είδα ήταν ένα τρίγωνο από ερπετά» ανέφερε η Κρίστι. Δείτε επίσης: Φρίκη: Η στιγμή που φίδι δαγκώνει 16χρονο στο πρόσωπο (Video)

«Ούτε η σαύρα ούτε το φίδι ήταν διατεθειμένα να τα παρατήσουν και στα σίγουρα θα ήταν μια μάχη μέχρι θανάτου για τα δύο ερπετά» συνέχισε η Κρίστι στο Latestsightings.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η αναμέτρηση συνεχίστηκε για περίπου δύο ώρες ακόμη, με τον έναν από τους δύο «μονομάχους» να καταλήγει στο στομάχι του άλλου. Άραγε ποιος νίκησε;

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share