Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινεί και ξεσηκώνει: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο 98χρονης Ελληνίδας γιαγιάς στον γάμο της εγγονής της! (Video)

Γεμάτη υπερηφάνεια!

17 Μαΐου 2022 08:07
Συγκινεί και ξεσηκώνει: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο 98χρονης Ελληνίδας γιαγιάς στον γάμο της εγγονής της! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Έλληνες της ομογένειας αγαπούν την Ελλάδα, όσο τίποτα. Η Ελλάδα γι’ αυτούς είναι πάνω από όλα και την κουβαλούν πάντοτε μέσα τους. Μπορεί να βρίσκονται πολύ μακριά από την πατρίδα τους. Μπορεί να ζουν ακόμη και σε διαφορετική ήπειρο, αλλά την έχουν μέσα στην καρδιά και το μυαλό τους.

Η περίπτωση που ακολουθεί έχει να κάνει επίσης με Έλληνες της ομογένειας, οι οποίοι ζουν στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Τορόντο. Η γιαγιά Δήμητρα είναι ηλικίας 98 ετών και αισίως οδεύει προς τα 99 χρόνια.

Η εγγονή της παντρεύτηκε πρόσφατα. Ο γάμος της έλαβε χώρα στο Τορόντο, όπου ζει η ίδια. Έτσι, μετά το γάμο ακολούθησε το γλέντι, το οποίο περιελάμβανε πληθώρα τραγουδιών. Η γιαγιά Δήμητρα, όμως, περίμενε υπομονετικά μέχρι να έρθει η στιγμή να ακουστεί ένα ζεϊμπέκικο, μια ιστορία που θυμίζει και τον μερακλή πατέρα στον γάμο της κόρης του!

Αυτό, έγινε με τη Ρόζα του Δημήτρη Μητροπάνου. Εκείνη την ώρα αποφάσισε να σηκωθεί και να χορέψει. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο παρακάτω βίντεο, η γιαγιά Δήμητρα, μετά το 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα, συνεχίζει να χορεύει μόνη της, το ζεϊμπέκικο.

Μάλιστα, η Ελληνίδα γιαγιά προκάλεσε τόσο τον ενθουσιασμό των δικών της ανθρώπων, όσο και γενικότερα των καλεσμένων του γάμου, που έδωσαν το «παρών» και στο γλέντι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείτε! Ξεπέρασε τις 761.417 προβολές!

Καταχειροκροτείτε αυτή η γυναίκα, που χόρεψε ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει. Μάλιστα το βίντεο ξεπέρασε τις 761.417 προβολές!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην Υγειά μας", στο κανάλι της ΕΡΤ. Πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε το τραγούδι "Μη μου ξαναφύγεις πια". Δείτε την και μόνοι σας:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share