Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλαν κρυφή κάμερα στο σπίτι για να δουν ποιος κλέβει το φαγητό - Έπαθαν σοκ με αυτό που κατέγραψε

Δεν θα το πιστεύετε!

16 Μαΐου 2022 13:28
Έβαλαν κρυφή κάμερα στο σπίτι για να δουν ποιος κλέβει το φαγητό - Έπαθαν σοκ με αυτό που κατέγραψε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τοποθέτησαν μια κρυφή κάμερα στο σπίτι, όταν υποπτεύθηκαν ότι κάποιος μπαίνει και κλέβει το φαγητό στην κουζίνα. Δεν περίμεναν όμως αυτό που αντίκρισαν...

Μπορεί να μην είναι τόσο σοκαριστικό, όπως αυτό που κατέγραψε μια άλλη κάμερα σε σπίτι, αλλά σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους. Ας το παραδεχτούμε: τα σκυλιά αγαπούν την ανθρώπινη τροφή περισσότερο από τη δική τους και συνήθως αυτός είναι και μπορούν να κάνουν τα πάντα για να την αποκτήσουν.

Πάρτε για παράδειγμα τον Fritz, που έκλεβε το φαγητό από το πάγκο της κουζίνας. Το βίντεο θα σας φτιάξει σίγουρα την ημέρα.

Έβαλαν κρυφή κάμερα στην απαγορευμένη περιοχή του Τσέρνομπιλ - Θα σας κοπεί η ανάσα με αυτό που κατέγραψε

Έβαλαν μια κρυφή κάμερα στην απαγορευμένη περιοχή του Τσέρνομπιλ. Όταν είδαν τι είχε καταγράψει έμειναν άφωνοι.

O Σέρτζει είναι γνωστός ειδικός στον τομέα της ραδιοοικολογίας. Έχει περάσει πολλά χρόνια ερευνώντας την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ ο οποίος κατέρρευσε το 1986 και έχει γίνει ειδικός στην χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.

Για να μάθει περισσότερα για την άγρια ζωή, έχει τοποθετήσει διάφορες κρυφές κάμερες. Έπαθε τέτοια πλάκα από τις φωτογραφίες που κατέγραψε, που επικοινώνησε με τους συναδέλφους του αλλά και την ουκρανική κυβέρνηση και στην συνέχεια δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Μετά την πυρηνική καταστροφή, η περιοχή γύρω από τον αντιδραστήρα εγκαταλείφθηκε. Αλλά σιγά σιγά, η φύση άρχισε να επανέρχεται.Έχουν αναπτυχθεί διάφορα είδη ζώων στην περιοχή και μάλιστα έχουν βρει καταφύγιο εκεί ακόμα και είδη υπό εξαφάνιση. Αυτά τα σοκαριστικά κατέγραψε μια κρυφή κάμερα, και μπορεί να είναι πιο ανατριχιαστικά ακόμα και από τα φαντάσματα.

Ένα από αυτά τα είδη είναι ο μαύρος πελαργός. Έχει σχεδόν εξαφανιστεί από την χώρα, αλλά φαίνεται να επιβιώνει στο Τσερνόμπιλ. Τους αρέσει να απολαμβάνουν τον ήλιο όταν έχει καλό καιρό. Και ο αετός απολαμβάνει τον ήλιο. Ακόμα βρήκαν έναν κόκκινο λύγκα με το παιδί του.

Οι ερευνητές δεν περίμεναν να δουν αυτό το ζώο. Έχουν περάσει πάνω από 100 χρόνια από τότε κυκλοφόρησε αρκούδα στην περιοχή, αλλά φαίνεται πως επέστρεψαν!

Άλλο ένα είδος υπό εξαφάνιση είναι το άλογο Przewalski, το οποίο ζει στην περιοχή. Μέρα νύχτα, τα ζώα φαίνονται να απολαμβάνουν το νέο τους περιβάλλον. Αλλά η φύση έχει και βίαιη πλευρά και τα αρπακτικά χρειάζονται φαγητό…

Η άλκη βρήκε την κρυμμένη κάμερα και απόλαυσε τα 15 λεπτά δημοσιότητας της. Σύμφωνα με ειδικούς, η περιοχή δεν είναι κατάλληλη για ζώα και ανθρώπους. Αλλά η φύση έχει διαφορετική άποψη.

Ο Σέρτζει και οι υποστηρικτές του θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις φωτογραφίες για να ενημερώσουν για την εκπληκτική φυσική ανάκαμψη της περιοχής. Δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που κυνηγάνε παράνομα ή πετάνε βιομηχανικά απόβλητα.

Οι ακτιβιστές έχουν ξεκινήσει καμπάνιες για να πείσουν την κυβέρνηση να μετατρέψει την περιοχή σε εθνικό πάρκο.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τις κρυμμένες κάμερες του Σέρτζει στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share