Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πήγαν στο πάρκο να θαυμάσουν το λιοντάρι! Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε ο χειρότερος εφιάλτης τους!

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

14 Μαΐου 2022 15:26
Πήγαν στο πάρκο να θαυμάσουν το λιοντάρι! Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε ο χειρότερος εφιάλτης τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε καταλάβει εδώ στο Athensmagazine.gr πως λατρεύεται τα βίντεο με ζώα και είναι υποχρέωσή μας να σας παρουσιάζουμε καθημερινά και περισσότερα! Ιδιαίτερη αδυναμία σας εκείνα με λιοντάρια! Μετά το σοκαριστικό βίντεο όπου 4 λιοντάρια τσακώνονται με τον φύλακα να κάνει κάτι το απίστευτο, σήμερα σας έχουμε μια βάναυση επίθεση ενός λιονταριού σε επισκέπτες πάρκου!

Ο ηλικιωμένος άνδρας και ιδιοκτήτης την ζωολογικού κήπου ο οποίος μπήκε στο χώρο του λιονταριού δέχτηκε επίθεση απο το τεράστιο αρσενικό ζώο με αποτέλεσμα να τον αρπάξει και να τον σέρνει για κάποια μέτρα μπροστά στους επισκέπτες του πάρκου!!!Σοκ προκαλεί το βίντεο και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου!

Αμέσως οι φύλακες για να διασώσουν τον άνδρα πυροβόλησαν στον αέρα για να απομακρύνουν το λιοντάρι!

Με βαριά τραύματα ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ μετά απο λίγο οι άνθρωποι του πάρκου θανάτωσαν το λιοντάρι!!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι άρπαξε και δάγκωσε το χέρι ενός άνδρα σε ζωολογικό κήπο - Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Λευκό λιοντάρι, δάγκωσε μέσα από το κλουβί του στον ζωολογικό κήπο, το χέρι ενός άνδρα που πήγε να του πετάξει κρέας για να το ταΐσει!

Αυτός ο άνδρας ήταν ο φύλακας του πάρκου, ο οποίος υπέφερε όταν το ζώο πήγε να του κόψει το χέρι. Συγκεκριμένα, ο φύλακας άρχισε να ουρλιάζει, στην προσπάθειά του να ελευθερωθεί, αλλά το άγριο ζώο επέμενε, παρά τις φωνές συναδέλφων του και των επισκεπτών που προσπαθούσαν να το αποπροσανατολίσουν…απ’ το σκοπό του και να στρέψει αλλού την προσοχή του. Κάποια στιγμή ευτυχώς το έκανε…

Ο φύλακας τελικά μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, αλλά ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου δήλωσε πως για τον τραυματισμό του ευθύνεται ο ίδιος. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό. Όπως θα δείτε εδώ ένα λιοντάρι είχε επιτεθεί στον ιδιοκτήτη του πάρκου, και τον είχε στείλει στο νοσοκομείο.

Τα λευκά λιοντάρια σπανίζουν στις μέρες μας στους ζωολογικούς κήπους, όπως στην άγρια φύση. Το χρώμα του οφείλεται σε μία σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη.

Φυλακισμένο λιοντάρι ζούσε σε αυτό το κλουβί. Ωστόσο μια ημέρα έγινε το απίστευτο - Θα λυγίσετε!

Τι φαντάζεστε ότι έγινε με αυτό το λιοντάρι που ζούσε σε ένα κλουβί; Μια ημέρα έγινε κάτι τρομερό!

Η επίσκεψη στο τσίρκο ακούγεται διασκεδαστική υπόθεση για όλη την οικογένεια. Υπάρχει ποπ κορν, διασκεδαστικές παραστάσεις, και το καλύτερο απ’ όλα άγρια ζώα!

Ωστόσο, πολλά ζώα στο τσίρκο δεν ζουν σε καλές συνθήκες. Κρατούνται σε καθεστώς αιχμαλωσίας παρά τη θέλησή τους, αναγκάζονται να κάνουν κόλπα, και κρατούνται εκτός του φυσικού τους περιβάλλοντος. Μερικά ζουν σε μικρά κλουβιά που ανακόπτουν την ανάπτυξή τους και τους προκαλούν στρες και κατάθλιψη, όπως είχε συμβεί και με αυτό το λιοντάρι που αφέθηκε ελεύθερο έπειτα από 13 χρόνια.

Πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί για την υπεράσπιση των ζώων απελευθερώνουν αυτά τα άτυχα ζώα, όπως συνέβη και στην ιστορία της τίγρης Hoover. Η τίγρης είχε ζήσει πολλά χρόνια, όπου συμμετείχε σε παραστάσεις, σε ένα τσίρκο στο Περού. Η νομοθεσία στο Περού επιτρέπει τα άγρια ζώα στα τσίρκα, και ο Hoover ζούσε σε μικρό κλουβί και τον χτυπούσαν με μαστίγια, στα πλαίσια της «εκπαίδευσής» του.

Οι υπερασπιστές των ζώων του μη κερδοσκοπικού φιλοζωϊκού οργανισμού Animal Defenders International δεν το ανέχτηκαν αυτό. Κυνήγησαν το ζωολογικό κήπο για μήνες, και μετά από ανώνυμη πληροφορία, έκαναν έφοδο στον ζωολογικό κήπο και διέσωσαν τον Hoover!

Η τίγρης ήταν η τελευταία που απέμεινε ζωντανή από αρχικά 12 συνολικά τίγρεις, τώρα δεν θα κρατείται παρά τη θέλησή της και θα περιφέρεται ελεύθερη σε προστατευόμενο χώρο. Μεταφέρθηκε στην οργάνωση Big Cat Rescue στη Φλόριντα, όπου μπορεί πλέον να ζήσει μια πιο φυσιολογική ζωή, καθώς δε μπορεί να ζήσει ελεύθερη εξαιτίας της αιχμαλωσίας της.

Αυτό το λιοντάρι ανέβηκε πάνω σε δέντρο για έναν απίστευτο λόγο. Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις δείτε!

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, έτρεξε και ανέβηκε στο δέντρο για ένα τρομερό λόγο! Μόλις δείτε θα μείνετε άναυδοι.

Συγκεκριμένα, το λιοντάρι, θέλησε να ανέβει στο δέντρο για να σωθεί, σε αντίθεση με μια αγέλη λιονταριών που ανέβηκε στο δέντρο για να φάει.

Μια διαφορετική τροπή πήρε το κυνήγι για ένα λιοντάρι. Ο υποτιθέμενος, βασιλιάς της ζούγκλας βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν αναγκάστηκε να καταφύγει στην ασφάλεια ενός κορμού δέντρου όταν ένιωσε πολύ… καυτή την ανάσα θυμωμένων βουβαλιών!

βουβάλια

Ο 63χρονος Χάρλες, εξερευνούσε την εκπληκτική άγρια ζωή στην Κένυα Αφρικής, μαζί με τη γυναίκα του, όταν βρέθηκε μπροστά σε αυτό το ασυνήθιστο θέαμα.

λιοντάρι

Όπως ανέφερε το ζευγάρι που μίλησε σε διεθνή μέσα, το κοπάδι προσπαθούσε να προστατέψει ένα νεογέννητο το οποίο ξαφνικά άρχισε να μοιάζει ανήσυχο. "Ξαφνικά, από το πουθενά, ένα αρσενικό λιοντάρι πετάχτηκε από μια κρυψώνα, αλλά σκαρφάλωσε αμέσως πάνω στο δέντρο με τα βουβάλια να κινούνται απειλητικά.", ανέφερε.

Πάντως, αν και το λιοντάρι έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια, κατάφερε και απέδρασε, τρέχοντας μακριά από τους διώκτες του.

λιοντάρι

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share