Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαρύς και ασήκωτος! Το αγέρωχο ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου που άφησε εποχή (video)

Λεβέντης

14 Μαΐου 2022 10:21
Βαρύς και ασήκωτος! Το αγέρωχο ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου που άφησε εποχή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Απόστολος Γκλέτσος τα τελευταία χρόνια να έχει αφοσιωθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση, και να μην εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση, όμως όταν το κάνει και μάλιστα χορεύει και ζεϊμπέκικο, σπάνε τα πλακάκια!

Αφορμή στάθηκε στο πρόσφατο παρελθόν το αφιέρωμα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Κώστα Βίρβο μέσα από την εκπομπή του Στην υγειά μας ρε παιδιά. Και εκεί, σε κάποιο από τα τραγούδια του που ερμήνευσε ο Γιώργος Μαργαρίτης και έχει ταυτίσει με τη ζωή του ο Απόστολος Γκλέτσος, το "Της Γερακλινας γιός" σηκώθηκε και τίμησε το τραγούδι ρίχνοντας μια ζεϊμπεκιά, έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει.

Δείτε το αποθεωτικό ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκανε τους άντρες να... γονατίσουν

Χαμός και τρελό γλέντι έγινε, όταν όλοι σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν ζεϊμπέκικο. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι όμως μιας κοπέλας, η οποία αποθεώθηκε.

Πρόκειται για ένα λαϊκόχορευτικό γλέντι από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Π. Πέλλας από το 2017. Από όσο βλέπουμε όλοι έχουν ταλέντο στο χορό, αλλά αυτή η κοπέλα μας άφησε άναυδους.

Σηκώθηκε και όλοι γονάτισαν για να την χειροκροτήσουν, και οι άνδρες μαζί. Ενώ συνεχίζει το γλέντι, βλέπουμε να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο. Εκτός από τη νεαρή κοπέλα, δείτε εδώ έναν λεβέντη παππού να χορεύει τρομερό ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share