Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λιοντάρι έβαλε το κεφάλι του σε ένα βαρέλι - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας κάνει να «παγώσετε» (Video)

Απίστευτο!

12 Μαΐου 2022 14:57
Λιοντάρι έβαλε το κεφάλι του σε ένα βαρέλι - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας κάνει να «παγώσετε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, πήγε να φάει και σφήνωσε μέσα σε ένα βαρέλι. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα λιοντάρι γίνεται viral, δείτε εδώ τη θανάσιμη μάχη με ένα φίδι!

Έχει έρθει η στιγμή που τρία αδέρφια λιοντάρια, πρέπει να ταϊστούν σε ένα ζωολογικό κήπο. Το γεύμα τους είναι κρέας που έχει τοποθετεί μέσα σε ένα βαρέλι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βγάλουν έξω.

Ένα από τα λιοντάρια, στην προσπάθεια του να πάρει το κρέας, χώνει το κεφάλι του μέσα στο βαρέλι με αποτέλεσμα να σφηνώσει. Το κεφάλι του λιονταριού παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του βαρελιού και εκείνο αρχίζει να τρέχει πανικόβλητο πάνω-κάτω, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το κεφάλι του, ενώ τα δύο εξίσου μεγαλόσωμα αδέρφια παλεύουν να το βοηθήσουν να το ξεκολλήσει.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν το θέαμα με έκπληξη, ενώ μετά την ώρα του κλεισίματος του ζωολογικού κήπου, ήρθε ένας κτηνίατρος και βάρεσε στο λιοντάρι μια ένεση για να κοιμηθεί, ώστε να "σώσει" το κεφάλι του ζώου. Το λιοντάρι δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ενώ ήταν πολύ χαρούμενο όταν κατάφερε να απελευθερωθεί.

Δείτε το βίντεο:

5χρόνο στέλνει ένα φιλάκι στο λιοντάρι - Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα

Πολλές φορές όμως οι επισκέπτες αγνοούν τα μέτρα ασφαλείας στους ζωολογικούς κήπους. Όπως και οι γονείς αυτού του 5χρονου κοριτσιού που την άφησαν να πλησιάσει πολύ κοντά στο τζάμι που βρισκόταν ο βασιλιάς της ζούγκλας, το λιοντάρι.

Το κοριτσάκι στέλνει ένα αξιαγάπητο φιλάκι στο λιοντάρι! Λέτε να συγκινήθηκε καθόλου ο βασιλιάς των ζώων; Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα! Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αιλουροειδές να είναι τόσο κοντά με κάποιον άνθρωπο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φίλησε στο στόμα ένα λιοντάρι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share