Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βαρύς και ζόρικος: Το μάγκικο ζεϊμπέκικο πρωταγωνιστή στη «Γη της Ελιάς» που «τράνταξε» το έδαφος

Ανατρίχιασαν όλοι!

11 Μαΐου 2022 07:41
Βαρύς και ζόρικος: Το μάγκικο ζεϊμπέκικο πρωταγωνιστή στη «Γη της Ελιάς» που «τράνταξε» το έδαφος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «Γη της Ελιάς» έχει κερδίσει φέτος τις καρδιές των τηλεθεατών, μεταξύ άλλων προγραμμάτων, με τη σειρά του Mega που έχει ως τόπο διαδραματισμού των γεγονότων τη Μάνη να μας προσφέρει αρκετά ωραία στιγμιότυπα, μέσα σε όλο το δράμα, και μαζί τους μερικά φοβερά ζεϊμπέκικα.

Από τη στιγμή, που ο Ανδρέας Γεωργίου έχει δώσει το ελεύθερο να... μερακλώνουμε πού και πού ανάμεσα σε σκοτωμούς και ίντριγκες, δε θα μπορούσε αυτό να μη συμβεί και στον πολυσυζητημένο γάμο του σήριαλ, όπου υπενθυμίζουμε πως ενώνουν τις ζωές τους ο Αστυνόμος Κουράκος και η Ιουλία Βρεττάκου.

Τάσος Ιορδανίδης... εγγύηση

Στο γάμο αυτό δεν είδαμε λίγους να χορεύουν ζεϊμπέκικο, αλλά περισσότερο από όλους απολαύσαμε τον Τάσο Ιορδανίδη, ο οποίος με την κίνησή του «τράνταξε» τα θεμέλια του μαγαζιού, όπου γινόταν το γύρισμα του γάμου.

Ο γνωστός ηθοποιός... κατέβασε το σφηνάκι του και ξεκίνησε να χορεύει στους ρυθμούς του «Παρασκευή πρωί» του Κωνσταντίνου Αργυρού, σε ένα από τα πιο μάγκικα και... ζόρικα ζεϊμπέκικα που έχουμε δει ποτέ, κάνοντας όλη την αίθουσα να τον αποθεώσει, όπως είχε γίνει και με άλλο ηθοποιό της σειράς.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ μετά το 44:50.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share