Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκέτος πάταγος: Μελαχρινή καλλονή δίνει το σύνθημα και όλο το χωριό γίνεται ένα ατελείωτο τσιφτετέλι (Video)

Απλά απίστευτο!

8 Μαΐου 2022 09:59
Σκέτος πάταγος: Μελαχρινή καλλονή δίνει το σύνθημα και όλο το χωριό γίνεται ένα ατελείωτο τσιφτετέλι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αγνά, όμορφα και κολασμένα τσιφτετέλια δε γίνονται στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά στις πίστες σε πανηγύρια και σε μια αντίστοιχη εκδήλωση μας το απέδειξαν, με το σόλο κλαρίνο να ξεσηκώνει ένα ολόκληρο χωριό, αν και μια άλλη κοπέλα τα κατάφερε απλά στο σαλόνι της.

Στην περίπτωση αυτή, αρκούσε μονάχα να σηκωθεί μια κοπέλα, ώστε όλο το χωριό να γίνει ένα... ατελείωτο τσιφτετέλι. Η ίδια με τα απλά της ρούχα και την εντυπωσιακή της παρουσία σηκώθηκε μαζί με μια φίλη της και έδωσαν το έναυσμα, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Έκανε τους πάντες... να χορεύουν στο ρυθμό της

Εκείνοι, με τη σειρά τους, μόλις είδαν τη μελαχρινή καλλονή να λικνίζει το κορμί της, έσπευσαν να χορέψουν μαζί της, στους δικούς της ρυθμούς, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία... να ανέβει επικίνδυνα.

Κάπως έτσι, το ακόλουθο βίντεο, που μας ήρθε από το Δασοχώρι Καρδίτσας με σόλο του Νίκου Γούσιου, έγινε viral με πάνω από 280.000 θεάσεις να επιβεβαιώνουν τη δημοτικότητά του στο YouTube.

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό και "αναστατώνουν" τους πάντες

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε ξεσηκώσει την ελληνική τηλεόραση, όταν κάποιες γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι -δείτε εδώ το χορό-, και μας έκαναν να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Οι κοπέλες αυτές ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους τις παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share