Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χορεύει και "τρέμει" η Γη - Το βαρύ ζεϊμπέκικο κούκλου ηθοποιού που κάνει το διαδίκτυο να παραληρεί

Μοναδικός!

6 Μαΐου 2022 08:37
Χορεύει και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν ο κούκλος ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν". Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζεϊμπέκικο μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας νύφης που έκανε το γαμπρό να πέσει στα γόνατα.

Δείτε το βαρύ ζεϊμπέκικο του ηθοποιού:

Ζεϊμπέκικο από κούνια - H ζεμπεκιά του Γιάννη με τις 885.525 προβολές (Video)

Μπορεί να γεννήθηκε μόλις πριν 10 μήνες αλλά ο μικρός Γιάννης έμαθε τι θα πει κέφι και λεβεντιά από την κούνια του. Ο μπόμπιρας από την Καλαμάτα σε ένα ζεϊμπέκικο που θα ζήλευαν πολλοί άντρες.

Δείτε το βίντεο με τις 885.525 προβολές:

Επίσης, το ζεϊμπέκικο φαίνεται πως είναι και γυναικεία υπόθεση, με μια κουκλάρα χορεύτρια να μας το αποδεικνύει περίτρανα με την φανταστική κίνησή της.

Μάγκας νεαρός και η λεβέντικη ζεϊμπεκιά του με το καροτσάκι που συγκλονίζει (Video)

Είναι μια από τις στιγμές που η ανθρώπινη δύναμη νικά κάθε δυσκολία. Ένας μάγκας νεαρός με τη λεβέντικη ζεϊμπεκιά του με το καροτσάκι συγκλονίζει, με τους θαμώνες να τον αποθεώνουν για την δύναμή του! Επίσης, δείτε το ζεϊμπέκικο μιας νύφης που έκανε τον γαμπρό να πέσει στα γόνατα.

Δείτε το βίντεο:

Posted by Dimitris Papargiris on Saturday, December 7, 2019

Αυτό δεν το περιμέναμε: Το πιο ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο όλων των εποχών

Μας έχει συνηθίσει σε λαμπερές εμφανίσεις και ακόμη πιο... λαμπερούς χορούς. Το βαρύ ζεϊμπέκικο αυτού του άντρα σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Ο λόγος για το Λάκη Γαβαλά που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και αποφάσισε να μας δείξει έναν άλλο εαυτό.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Στέλιος Ρόκκος με το Νίκο Μακρόπουλο και ερμήνευαν το κομμάτι "Πονάει η αγάπη", ο σχεδιαστής ανέβηκε και χόρεψε το πιο ανατρεπτικό ζεϊμπέκικο αφήνοντας τους πάντες άφωνους αφού μας έχει συνηθίσει ένα τελείως διαφορετικό στιλ, δείτε τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε το χορό του Λάκη Γαβαλά:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share