Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το ζεϊμπέκικο της νύφης που έκανε τον γαμπρό να πέσει στα γόνατα (Video)

Σάστισαν όλοι

26 Απριλίου 2022 14:26
Το ζεϊμπέκικο της νύφης που έκανε τον γαμπρό να πέσει στα γόνατα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στους γάμους είναι σύνηθες το ζεϊμπέκικο να το χορεύει ο γαμπρός. Η νύφη αποφάσισε να αλλάξει το κατεστημένο και να ρίξει μια ζεϊμπεκιά. Παράλληλα, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο της μητέρας της απόλυτης Ελληνίδας!

Η νύφη με το νυφικό της δεν διστάζει να χορέψει και να κάνει τον άνδρα της, που είναι πεσμένος μπροστά της και την χειροκροτεί, να την καμαρώσει. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η νύφη έχει ξεχωριστές χορευτικές ικανότητες και είναι το ίδιο αξιόλογο με αυτό των ανδρών.

Ακολουθεί βίντεο, με τη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο στο γλέντι από το γάμο της:

Το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν"

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα, δείτε εδώ ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα που χόρεψε γοητευτικός ηθοποιός και "γκρέμισε το πλατό".

Το "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου που μόλις άκουσε το τραγούδι "Τα δυο σου χέρια πήρανε" που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα πιάτα και τα γαρύφαλλα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

To βαρύ ζεϊμπέκικο γοητευτικού πολίστα που "γκρέμισε" το στούντιο

O Αντώνης Βλοντάκης αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικού αθλητισμού κι ακόμα κι αν είναι low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες τα κατάφερε και στην τελευταία του εμφάνιση πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας ρε παιδιά" κι ενώ ο Δημήτρης Μπάσης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "τρελκόριτσο", ο διάσημος πολίστας και ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του. Αυτό βέβαια δεν ήταν το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας καθήλωσε, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολίστα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share