Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τότε που ο Γκλέτσος έβαζε φωτιά στις πίστες: Το ζεϊμπέκικο που έκανε τα πατώματα να "τρίζουν"

Θα σας συνεπάρει...

16 Απριλίου 2022 10:40
Τότε που ο Γκλέτσος έβαζε φωτιά στις πίστες: Το ζεϊμπέκικο που έκανε τα πατώματα να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η θρυλική εκπομπή "Κοίτα τι Έκανες" ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2002 από το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης. Σημείωνε ποσοστά τηλεθέασης που άγγιζαν το 65%. Εμπνεύστρια, παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής ήταν η Σεμίνα Διγενή.

Η θεματολογία κάθε εκπομπής περιστρεφόταν γύρω από ένα διάσημο πρόσωπο το οποίο ερχόταν στο στούντιο μαζί με τους φίλους του και παρουσίαζε άγνωστα περιστατικά της ζωής και της καριέρας του.

Ακόμα, υπήρχε ζωντανή ορχήστρα και η παρουσιάστρια έκανε στο τιμώμενο πρόσωπο ευχάριστες εκπλήξεις. Το σκηνικό περιλάμβανε εκτός από την ορχήστρα που προαναφέρθηκε, δυο ημικυκλικούς καναπέδες με ένα τραπεζάκι στη μέση αλλά και την πολυθρόνα της παρουσιάστριας ανάμεσα στους καναπέδες.

Σε μία από αυτές τις εκπομπές βρέθηκε καλεσμένος και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος χόρεψε ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο. Με την ευκαιρία δες εδώ το ζεϊμπέκικο Ελληνίδας καλλονής που πλημμύρισε την πίστα με πιάτα και γαρύφαλλα.

Πραγματικό λεβεντόπαιδο: Χορεύει στο αναπηρικό του αμαξίδιο το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο! (video)

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει την φράση περί μεγαλείου ψυχής, αλλά αυτή είναι πιο αντιπροσωπευτική από ποτέ στην περίπτωση ενός συνανθρώπου μας, ο οποίος χορεύει στο αναπηρικό του αμαξίδιο ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο.

Οι ομάδες σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου, στο πλαίσιο ενός All Star Game που έγινε στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, με τον έναν εκ των παικτών να θέλει να χορέψει και να το κάνει, κερδίζοντας άπαντες.

Αληθινός λεβέντης χορεύει το πιο υπέροχο ζεϊμπέκικο στο αναπηρικό του αμαξίδιο

Συμπαίκτες και αντίπαλοι… έκαναν άκρη για να χορέψει εκείνος και το κοινό τον αποθέωσε, με τον ίδιο να κάνει μια διαφορετική κατάθεση ψυχής, που αποτυπώθηκε σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ζεϊμπέκικα, που έχουμε δει, σαν εκείνο του 59χρονου μάγκα.

Δείτε το βίντεο:

Έφυγε λεβέντης: Το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη πριν από τη μοιραία νύχτα

Ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει στο μυαλό πολλών ως ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και δημιουργός, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται ακόμη στην κορυφή, αλλά σίγουρα θα «χαραχθεί» στη μνήμη για τη λεβεντιά του, που αποτυπωνόταν ακόμη και στο ζεϊμπέκικό του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί πριν από τη μοιραία νύχτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον χορό του να είναι… ασήκωτος και να τρελαίνει άπαντες στο πλατό. Το σκηνικό έγινε πιο σκοτεινό και ήταν ιδανικό για το «βαρύ» του ζεϊμπέκικο.

Παντελής Παντελίδης: Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο πριν από το τροχαίο

Η εκπομπή αυτή είχε προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2015, δύο δηλαδή μήνες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, με τον Παντελίδη να φεύγει… ως λεβέντης από αυτό τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Άντρας χορεύει μερακλίδικο ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τα πλήθη (Video)

Ζεϊμπέκικο: Ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την σκηνή όπου διεξαγόταν η συναυλία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο τραγούδι «Μη μου ξαναφύγεις πια», το οποίο ερμήνευε εκείνη την ώρα ο Παντελής Θαλασσινός και έτσι ακολουθώντας τον ρυθμό χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο από καρδιάς.

Μάλιστα ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο άνδρας, που ως και οι καλλιτέχνες επί σκηνής κατάλαβαν πως ένας άνδρας χόρευε με την ψυχή του στο πίσω μέρος της σκηνής.

"Μας έκλεψε τη δόξα", δήλωσαν αστειευόμενοι οι καλλιτέχνες στο κοινό της συναυλίας όταν αντιλήφθηκαν το λόγο της ενθουσιώδους αντίδρασης του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share