Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Από τα πρωινά πλατό στα... κολασμένα τσιφτετέλια: Όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου «πλημμύριζε» την πίστα με γαρύφαλλα

Μείναμε άφωνοι!

24 Μαρτίου 2022 07:25
Από τα πρωινά πλατό στα... κολασμένα τσιφτετέλια: Όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου «πλημμύριζε» την πίστα με γαρύφαλλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές τόσο όσον αφορά τους καλεσμένους που έχουν φιλοξενηθεί, όσο και για τους χορούς που "έγραψαν ιστορία". Ένας τέτοιος χορός είναι και αυτό το τσιφτετέλι.

Ένα καυτό τσιφτετέλι στην αγκαλιά του Σπύρου Παπαδόπουλου χόρεψε γνωστή δημοσιογράφος, της οποία οι εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου. Τη νεαρή δημοσιογράφο την γνωρίσαμε μέσα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" και από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στους δέκτες μας είχε φανεί γλυκήτατη.

Το... άλλο της πρόσωπο λοιπόν μας έδειξε αυτή τη φορά όταν στην πίστα βρισκόταν η Πάολα και έπειτα από παρότρυνση του Σπύρου Παπαδόπουλου σηκώθηκε να χορέψει μαζί του τσιφτετέλι και μείναμε όλοι άφωνοι.

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Παπαδόπουλος "ταράζεται" με έναν χορό, δείτε εδώ το τσιφτετέλι που τον έκανε να μην πιστεύει στα μάτια του.

"Κολάζει" κόσμο - Χορεύει τσιφτετέλι και κάνει ένα μαγαζί "γης μαδιάμ"

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ανέβηκε στην πίστα και "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με το βίντεο θα πάθετε πλάκα.

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει το μοναδικό της αυτό ταλέντο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι στη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share