Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

X-Factor: Ξέσπασαν σε δάκρυα οι κριτές, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε με την σπαρακτική ερμηνεία της (video)

Το στιγμιότυπο στο X-Factor που μας άφησε άφωνους!

21 Μαρτίου 2022 13:18
X-Factor: Ξέσπασαν σε δάκρυα οι κριτές, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κλαίνε με την σπαρακτική ερμηνεία της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού μόλις ξεκίνησε και στην χώρα μας, κάνοντας το βράδυ της Κυριακής (20/3) πρεμιέρα. Οι κριτές φαίνεται πως όχι μόνο εντυπωσιάστηκαν από κάποιες ερμηνείες, αλλά μάλιστα δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν και την συγκίνηση τους.

Δείτε επίσης: Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor θετικός στον HIV

To βράδυ της Κυριακής στη σκηνή του X-Factor, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Mega, ανέβηκε η νεαρή Λίνα, η οποία με την ερμηνεία της κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές.

Ο Χρήστος Μάστορας μπορεί αρχικά να ενθουσιάστηκε μόνο με την εμφάνιση της, με τους υπόλοιπους κριτές να τον πειράζουν, ωστόσο στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα κατάφερε να συγκινήσει τους κριτές με την ερμηνεία ενός παραδοσιακού τραγουδιού.

Το στιγμιότυπο στο X-Factor που μας άφησε άφωνους

Ο Στέλιος Ρόκκος, βαθιά συγκινημένος, αφού η Λίνα Αλατζίδου τελείωσε την ερμηνεία της, σηκώθηκε, της φίλησε το χέρι και με δάκρυα στα μάτια της είπε:

«Μου έσκισες την ψυχή. Έφυγαν τα φώτα… τα πάντα… Μου μύρισε ποτάμια, βουνά… με ταξίδεψες. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες, είναι πολύ σπουδαίο και θέλει πολλή δουλειά… βιώματα», της είπε εμφανώς συγκινημένος ο τραγουδιστής και κριτής.

Πρεμιέρα για το X Factor - Τα πρώτα πλάνα και η συμπάθεια στον Μάστορα

X Factor: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (18/3) το λαμπερό talent show του Mega. Η αναζήτηση για το νέο μεγάλο αστέρι που θα λάμψει στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεκίνησε.

Παθιασμένες ερμηνείες, συγκλονιστικές σκηνικές παρουσίες και έντονες συγκινήσεις έρχονται στις auditions του «X Factor» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

X Factor: Η… συμπάθεια της Κατερίνας Λαζαρίδου στον Χρήστο Μάστορα και το ντουέτο τους

Η «μαθήτρια» Κατερίνα εξομολογήθηκε την αγάπη της και τη συμπάθειά της στον δάσκαλο και κριτή του X Factor Χρήστο Μάστορα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κριτής του X-Factor να της χαρίσει ένα υπέροχο ντουέτο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share