Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παλικάρι μέχρι τέλους: Ο Στράτος Διονυσίου προκαλεί «σεισμό» στην πίστα με το ζεϊμπέκικό του

«Έτριξε» η Γη με τον χορό του

18 Μαρτίου 2022 08:42
Παλικάρι μέχρι τέλους: Ο Στράτος Διονυσίου προκαλεί «σεισμό» στην πίστα με το ζεϊμπέκικό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στράτος Διονυσίου ήταν ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου και λατρεύτηκε για την… παλικαριά που τον χαρακτήριζε μέχρι το τέλος της ζωής του, με το ζεϊμπέκικο να μην μπορεί να είναι διαφορετικό.

Ο υπέροχος και διαχρονικός τραγουδιστής έκανε κάθε φορά… τη Γη να τρίζει, όποτε σηκωνόταν για να τραγουδήσει, ή ακόμη και να χορέψει, με ένα σπάνιο ντοκουμέντο να κυκλοφορεί από τότε, που είχε βρεθεί στο Ισραήλ.

Ο Διονυσίου δέχθηκε εκείνη την φορά… παραγγελιά για να σηκωθεί και να χορέψει, χωρίς φυσικά να χαλάσει χατίρι και προκαλώντας «σεισμό» στην πίστα με το λεβέντικο χορό του, δείχνοντας για ποιο λόγο ήταν… μάγκας έως το τέλος, με ένα άλλο «βαρύ» ζεϊμπέκικο, πιο πρόσφατο, να «ξεσηκώνει» την τηλεθέαση.

Δείτε το βίντεο:

Άγγελος Διονυσίου: Ο θάνατος της αδερφής του, τα 3 παιδιά από τους 2 γάμους και η σχέση με την πρώην του πατέρα του

Το Athensmagazine.gr, θα σας αποκαλύψει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Άγγελου Διονυσίου. Ποια είναι η σχέση με τα παιδιά του, αλλά και με την πρώην γυναίκα του πατέρα του; Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όσα δεν ξέρατε για τον ταλαντούχο τραγουδιστή.

Ο Άγγελος Διονυσίου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Φεβρουαρίου 1955. Είναι ο μεγαλύτερος γιος του μεγάλου ερμηνευτή Στράτου Διονυσίου απ’ τον οποίο κληρονόμησε το ταλέντο αλλά και το ήθος και τη σοβαρότητα.

Από τα τέσσερα παιδιά του Στράτου, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής είναι τραγουδιστές. Η αδερφή τους Τασούλα έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Παρασκευή του 2012 σε ηλικία 53 ετών.

Άγγελος Διονυσίου - Στέλιος Διονυσίου

Η καριέρα του

Ξεκίνησε λοιπόν έτσι απλά χωρίς να το πει σε κανέναν, αργότερα ανέφερε στον πατέρα του τη λατρεία του για τη μουσική και ότι ήθελε να ακολουθήσει το μονοπάτι που του χάραξε ο πατέρας του και ο ίδιος τον παρότρυνε.

Ο Άγγελος Διονυσίου έχει χαράξει την πορεία του στη μουσική από το 1983 μέχρι και σήμερα και την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή του μας ταξιδεύει σε μουσικά μονοπάτια επιτυχίας. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, έχει ενταχθεί σε μουσικά album μεγάλων καλλιτεχνών αλλά και έχει συμμετάσχει σε ντουέτα που μέχρι και σήμερα ξεχωρίζουν.

Η σχέση με τα παιδιά του

Προσθέτοντας, σχετικά με τη σχέση που έχει πλέον με τα παιδιά του είχε πει: "Τα δύο πρώτα είναι από τον πρώτο μου γάμο και το τρίτο από τον τρίτο μου γάμο. Η μικρή, η Ηλέκτρα είναι 14 χρονών.

Η μεγάλη μου κόρη, η Γεωργία είναι 38 και ο Στράτος 36. Τα μεγάλα είναι ανεξάρτητα, δουλεύουν. Τώρα μένουμε κοντά. Έρχεται η μεγάλη μου και κρατάει τη μικρή το βράδυ. Έχουμε μεγάλες αγάπες. Έχουν καλή σχέση όλα, και με τον αδερφό τους, παρά τη διαφορά ηλικίας".

Άγγελος Διονυσίου τι λέει για το θάνατο της αδεφλής του και τους δυο του γάμους

Η ίδια σύντροφος με τον πατέρα του

Για την εποχή που έτυχε να μοιραστούν την ίδια γυναίκα με τον πατέρα του, Στράτο είχε μιλήσει ο Άγγελος Διονυσίου σε συνέντευξή του.

Συγκεκριμένα είχε πει: "Στην προσωπική μου ζωή δεν πρόσεχα, ώστε να μην δίνω δικαιώματα στον πατέρα μου. Μάλιστα, έτυχε να έχουμε και την ίδια γκόμενα κάποια στιγμή με τον πατέρα μου. Όχι συγχρόνως, την ίδια εποχή, έτυχε να περάσει από τον Στράτο και μετά ήρθε σε μένα. Υπήρξαμε αυτό που λέμε “γυναικάδες”. Ο Στράτος ειδικά, ναι. Κι εγώ… δόξα τω Θεώ, περάσαμε καλά".

Η σχέση με τον πατέρα του

Ο Άγγελος Διονυσίου είχε πει για τον πατέρα του: "Δεν έχω ξεπεράσει ποτέ την απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω δίπλα μου 24 ώρες το 24ωρο. Ακούω τα τραγούδια του".

Στράτος Διονυσίου νεκροταφείο

"Το παράπονό μου ήταν ότι με τον πατέρα μου δεν συναντηθήκαμε ποτέ στην πίστα. Ήταν να το κάναμε αλλά δεν το προλάβαμε… Συναντηθήκαμε δισκογραφικά και τηλεοπτικά, αλλά ποτέ στην πίστα! Ο πατέρας μου με συμβούλευε να κάνω ότι γουστάρω και να μην ασχολούμαι με άλλους. Δεν θα κοιτάς τι κάνει ο άλλος μου έλεγε και αν έχεις κάποιον θαυμασμό για κάποιον άλλο, να κοιτάς να τον ξεπεράσεις και να μην τον ζηλεύεις!

Νοσταλγώ τον χρόνο και τις στιγμές που περνούσα με τον πατέρα μου Στράτο! Δεν έχω ξεπεράσει ποτέ την απώλεια του πατέρα μου. Τον έχω δίπλα μου 24ώρες το 24ωρο. Ακούω τα τραγούδια του. Σκέφτομαι ότι είναι σε ένα ταξίδι και θα γυρίσει για να είναι ο πόνος πιο λίγος. Τον ακούω παντού. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Δεν επιτρέπεται να είσαι λαϊκός τραγουδιστής και να μην έχει στο πρόγραμμα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου!"

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share