Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φάνηκαν... όλα! Ανέβηκε στην πίστα και «γκρέμισε» το μαγαζί με το αποκαλυπτικό της τσιφτετέλι (Video)

Έμειναν όλοι «κάγκελο»!

12 Μαρτίου 2022 08:36
Φάνηκαν... όλα! Ανέβηκε στην πίστα και «γκρέμισε» το μαγαζί με το αποκαλυπτικό της τσιφτετέλι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πίστα πραγματικά της ανήκει. Όσες φορές κι αν τη δεις να χορεύει τσιφτετέλι πάντα θα σε καθηλώσει και θα μείνεις να την κοιτάς με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα, απολαύστε το εντυπωσιακό τσιφτετέλι της Μαρίας Μπεκατώρου που σήκωσε το πλατό "στον αέρα"

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που φρόντισε για ακόμη μια φορά να "τρελάνει" τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται με ένα μοναδικό χορό. Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δεν θα την χορτάσουμε ποτέ. Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει "φωτιά" στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το... θαύμα της.

Δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι της Πάολα:

«Βοήθειαααα...»: Κοπελάρα «χέλι» χορεύει τσιφτετέλι και αναστατώνει το κοινό

Κι όμως! Αυτό το τσιφτετέλι, γνωστής Ελληνίδας, έκανε το ανδρικό κοινό να ζητά "Βοήθεια"! Το βίντεο έχει "ξετρελάνει" όλο το Youtube!

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία στο μακρινό παρελθόν, είχε χορέψει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε "το τραγούδι των γύφτων" και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και "Βοήθεια" γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το "Πότε Βούδας, Πότε Κούδας" έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share