Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το ζεϊμπέκικο του Κρατερού Κατσούλη που ανατρίχιασε όλο το πλατό - Έχει πάνω από 400.000 προβολές

Απίστευτος!

17 Φεβρουαρίου 2022 08:19
Το ζεϊμπέκικο του Κρατερού Κατσούλη που ανατρίχιασε όλο το πλατό -  Έχει πάνω από 400.000 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Nετ με τον Κρατερό Κατσούλη να χορεύει ένα από τα πιο βαριά ζεϊμπεκικα που έχουμε δει την εκπομπή "Στην Υγειά Μας."

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε άναυδους τους πάντες στο πλατό με τον υπέροχο χορό του.

Πάντως θα μπορούσε να είναι και χορευτής, αφού έχει άπταιστες ικανότητες. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο που έκανε "χαμό" στο διαδίκτυο να παραληρεί

Ο καταξιωμένος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, χόρεψε το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το Athensmagazine.gr θα σας το παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τον τίμιο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν βρέθηκε καλεσμένος (πριν καιρό) στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά " και χόρεψε το κομμάτι "Βραδιάζει πάλι φίλε βραδιάζει"! Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν οι άντρες με ψυχή που θα νιώθουν κάθε πάτημα τους, έτσι έκανε και ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Δείτε τον εδώ στο Athensmagazine.gr:

10 μηνών μωρό χορεύει "μάγκικο" ζεϊμπέκικο - Δεν θα το πιστεύετε

Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με ένα ταλέντο, και το μωρό παρακάτω είναι μια τρανή απόδειξη. Του δόθηκαν σίγουρα από τον Θεό οι χορευτικές ικανότητες, και μας το αποδεικνύει με ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο.

Πολύ σπάνια βλέπουμε μωρό να χορεύει και να καταλαβαίνει το τι κάνει. Αλλά παιδιά σε αυτή την ηλικία παλεύουν να περπατήσουν, αλλά αυτό το 10 μηνών βρέφος δεν χάνει βήμα. Μας αποδεικνύει ότι είναι ικανό να χορέψει και τον πιο αντρικό χορό, παρά την ηλικία του, όπως και αυτή εδώ η γιαγιά.

Οι γονείς του κατενθουσιασμένοι τον βιντεοσκόπησαν, και μπορούμε να τον απολαύσουμε. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like, όπως ήταν και αναμενόμενο. Μιλάμε για παιδί θαύμα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share