Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αδιανόητο βίντεο με 30χρονη μητέρα που παραδέχεται ότι δέρνει τα παιδιά της (video)

Σοκ

15 Φεβρουαρίου 2022 12:07
Αδιανόητο βίντεο με 30χρονη μητέρα που παραδέχεται ότι δέρνει τα παιδιά της (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα διχάζει τις απόψεις του στο διαδίκτυο αφού μοιράστηκε ότι χτυπά τα παιδιά.

Η Brittney Coble, 30, από τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό, δημοσίευσε στο TikTok περιγράφοντας τις «μη δημοφιλείς απόψεις της ως γονείς» σε ένα κλιπ που κέρδισε πάνω από 16.000 προβολές.

Παράλληλα, δείτε τον φοβερό καρχαρία με πρόσωπο δελφινιού που ανακάλυωαν ψαράδες.

Σε αυτό, η μητέρα πέντε παιδιών που μένει στο σπίτι αποκάλυψε όχι μόνο ότι δέρνει τα παιδιά της, αλλά ότι τους δίνει όλες τις δουλειές του σπιτιού και επιβάλλει μια αυστηρή ανατροφή με βάση το φύλο για τους γιους και την κόρη της.

περίεργα βίντεο

Μερικοί σχολιαστές ξαφνιάστηκαν αμέσως από τη χρήση βίας από την Brittney για να πειθαρχήσει τα παιδιά της, ενώ άλλοι την επαίνεσαν επειδή ήταν αυστηρή γονέας.

Η τιμωρία ανηλίκων, όπως το ξυλοδαρμό από γονείς είναι νόμιμη σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, εφόσον δεν εμπίπτει στην κατηγορία της κακοποίησης.

Στο βίντεό της είπε: «Έχω δει λοιπόν μια τάση στο TikTok όπου οι μαμάδες μιλούν για πράγματα που κάνουν με τα παιδιά τους με τα οποία οι περισσότεροι γονείς δεν θα συμφωνούσαν, και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότερες μαμάδες TikTok με μισούν ήδη, σκέφτηκα γιατί όχι ?' άρχισε η Brittney.

«Ένα, όπως μπορείτε ήδη να μαντέψετε, είναι ότι φωνάζω στα παιδιά μου."

Δείτε ολόκληρο το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share