Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αμαρτωλά λικνίσματα γυναικών ταράζουν το στούντιο με το τσιφτετέλι τους (Video)

Τα «έσπασαν»

8 Φεβρουαρίου 2022 07:17
Αμαρτωλά λικνίσματα γυναικών ταράζουν το στούντιο με το τσιφτετέλι τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να ξεσηκωθεί, όταν αυτές οι γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι, και μας έχουν κάνει να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε τις κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία, ενώ το βίντεο έχει 105.546 προβολές. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Απανωτά «εγκεφαλικά»: «Κολασμένα» τσιφτετέλια γυναικών «τρελαίνουν» το διαδίκτυο

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο, όπου "καυτές" γυναίκες "ξεσήκωσαν" το πλήθος με το τσιφτετέλι τους. Όπως, θα δείτε και μόνοι σας, έχουν "τρελαίνει" όλο το διαδίκτυο.

Μετά το τσιφτετέλι εκθαμβωτικής μελαχρινής, θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται γυναίκες να διασκεδάζουν. Συγκεκριμένα, είναι από ένα μαγαζί, όπου αρκετοί νέοι άνθρωποι διασκεδάζουν όλο το βράδυ με τις παρέες τους αλλά και τις κοπέλες τους.

Απ' ότι βλέπουμε, οι γυναίκες, ανεβαίνουν στα τραπέζια και ξεσαλώνουν, ενώ από κάτω οι άνδρες τις χειροκροτούν ασταμάτητα.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Αλληθωρίσαμε: Αισθησιακό τσιφτετέλι κοριτσιών με «καυτά» μίνι

Τον απόλυτο «πανικό» έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να «τρίζει». Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να «μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά».

Δείτε εδώ τον αισθησιακό τσιφτετέλι τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share