Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού από τον πιο λαμπερό γάμο - Μόλις γυρίσει πρόσωπο θα "παγώσετε"

Έμεινε στην ιστορία!

4 Φεβρουαρίου 2022 08:13
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του γαμπρού από τον πιο λαμπερό γάμο - Μόλις γυρίσει πρόσωπο θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γάμος Ρέμου – Μπόσνιακ: Το ζευγάρι πριν δύο καλοκαίρια αποφάσισε να ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ακολούθησε ένα λαμπερό γλέντι.

Η τελετή έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος μάλιστα ήταν και ένας από τους τέσσερις κουμπάρους.

Μετά την τελετή το ζευγάρι μαζί με την κόρη του επιβιβάστηκε σε μια βάρκα που βρισκόταν στη λίμνη και μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό με την ορχήστρα να παίζει το «Σήμερα γάμος γίνεται».

Ακολούθησε η δεξίωση με τον Αντώνη Ρέμο να χορεύει και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής επέλεξε να χορέψει το «Θα κάνω ότι μου αρέσει» της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το πιο άθλιο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση: Έπεσε το κράξιμο βροχή!

Το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο, χορεύτηκε από την πρώην αθλήτρια κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" που προβλήθηκε πριν χρόνια παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ένα ζεϊμπέκικο που θύμισε εκείνο της γυναίκας "φωτιά με τις 400.170 προβολές!

Η Έρρικα Πρεζεράκου, έδωσε ρεσιτάλ χορού, φορώντας τα αγαπημένα της 15ποντα και κατάχειροκροτήθηκε λόγω του κλίματος της βραδιάς (ή του πολύ κρασιού).

Δείτε το ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο ηθοποιός… απόλυτο αρσενικό χορεύει ζεϊμπέκικο στη μέση της πλατείας και ξεσηκώνει όλο τον κόσμο

Έχουμε δει πολλά ωραία ζεϊμπέκικα, αλλά ένας άνδρας είναι αυτός, που ξεχωρίζει για την φοβερή ικανότητα στο συγκεκριμένο χορό, με τον πασίγνωστο ηθοποιό να επιβεβαιώνει το γιατί θεωρείται από πολλούς… το απόλυτο αρσενικό, χορεύοντας εν μέσω αποθέωσης στη μέση της πλατείας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει γράψει ιστορία για τα φοβερά του ζεϊμπέκικα, όπως εκείνο που... ανατρίχιασε όλο το πλατό, δείχνοντας τη λεβεντιά του, και δε διστάζει να το κάνει ούτε στη Στυλίδα μπροστά σε όλο τον κόσμο, εκεί όπου έχει πραγματοποιήσει το δικό του έργο, ως δήμαρχος της περιοχής.

Το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό» του Σπύρου Ζαγοραίου άρχισε να παίζει και ο Γκλέτσος βρήκε την ευκαιρία για ένα ακόμη… βαρύ ζεϊμπέκικο, με άπαντες να σταμστούν ό,τι έκαναν και να βαρούν παλαμάκια, ξεσηκωμένοι από τις χορευτικές ικανότητες του συμπολίτη τους, που φανερώθηκαν για άλλη μια φορά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Sterealive.gr

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share