Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να «ραγίσουν»

Λεβέντης!

2 Φεβρουαρίου 2022 07:33
Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που έκανε τα πατώματα να «ραγίσουν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Γιώργος Παράσχος αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικής showbiz κι ακόμα κι αν είναι low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες τα κατάφερε και στην τελευταία του εμφάνιση πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγεία μας ρε παιδιά" κι ενώ η Γλυκερία βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "της γερακίνας γιός", ο διάσημος ηθοποιός και μοντέλο σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του . Αυτό βέβαια δεν ήταν το μοναδικό ζεϊμπέκικο που μας καθήλωσε, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού ηθοποιού:

Το τίμιο ζεϊμπέκικο διάσημου τραγουδιστή που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός αντρίκειος και βαρύς και αυτό ακριβώς απέδειξε και αυτός ο τραγουδιστής με το χορό του που πραγματικά "έγραψε ιστορία" στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλους στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές μεγάλα ονόματα της ελληνικής showbiz που μας έχουν χαρίσει μοναδικές και σπάνιες στιγμές.

Μια τέτοια στιγμή ήταν και όταν ο Βασίλης Καρράς σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο. Στην πίστα βρισκόταν η Αμαρυλλίς και ερμήνευε το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω" όπου σε πρώτη εκτέλεση έχει πει η Χαρούλα Αλεξίου. Ο τραγουδιστής χόρεψε και απέδειξε τι θα πει ελληνική ψυχή ξεσηκώνοντας τους πάντες στο πλατό μιας και αυτή ήταν μια σπάνια κίνηση του. Ωστόσο, είναι φορές που και μια γυναίκα μπορεί να αποδείξει πως μπορείς να χορέψει ζεϊμπέκικο ακόμη και με τακούνια αρκεί να το "νιώθεις", δείτε εδώ τη νύφη που χορεύει ζεϊμπέκικο και αποθεώνεται!

Δείτε το μοναδικό χορό του στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share