Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Κολάζει" κόσμο - Χορεύει τσιφτετέλι και κάνει ένα μαγαζί "γης μαδιάμ"

Μοναδική

1 Φεβρουαρίου 2022 09:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ανέβηκε στην πίστα και "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με το βίντεο θα πάθετε πλάκα.

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας δείχνει το μοναδικό της αυτό ταλέντο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι στη Γερμανία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αναστατώνει με την αισθησιακή φωνή της και "αρρωσταίνει" με το κολασμένο της τσιφτετέλι

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα με πρώτο και καλύτερο το συνάδελφό της Σταμάτη που την έλουσε κυριολεκτικά. Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς! Ωστόσο, δείτε τι συνέβη την τελευταία φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο ίδιο πλατό και τρέλανε τους πάντες!

Δείτε το καυτό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share