Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλυπτικό τσιφτετέλι κοριτσιών προκάλεσε ίλιγγο (Video)

Έκαναν τη γη να «τρίζει»

31 Ιανουαρίου 2022 08:18
Αποκαλυπτικό τσιφτετέλι κοριτσιών προκάλεσε ίλιγγο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο «πανικό» έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να «τρίζει». Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό τους:

Αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι γυναικάρας στα κόκκινα «ισοπέδωσε» το στούντιο

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι είναι σίγουρο πως όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον όταν μια τέτοια γυναίκα είναι και επαγγελματίας χορεύτρια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχουν χαρίσει άφθονες στιγμές θαυμασμού υπέροχων χορών, μία ακόμη μας χάρισε κι αυτή η ξανθιά καλλονή χορεύοντας και τρελαίνοντας τους πάντες.

Ο λόγος για τη χορεύτρια και δασκάλα χορού Άννα Πολύζου που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing With the Stars και την έχουμε θαυμάσει πάμπολλες φορές να χορεύει. Ελάχιστες όμως είναι εκείνες που την είδαμε να χορεύει τσιφτετέλι και θα πούμε δυστυχώς, μιας και απ' ότι φαίνεται είναι εξίσου καλή και σε αυτό το είδος.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και τραγουδούσε η γνωστή χορεύτρια, ντυμένη "στα κόκκινα" χόρευε τσιφτετέλι και με τα λικνίσματα της μοίραζε εγκεφαλικά!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share