Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η τρομακτική στιγμή που μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτίθεται σε δύτες μέσα σε κλουβί

Τραγική κατάληξη!

27 Ιανουαρίου 2022 08:21
Η τρομακτική στιγμή που μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτίθεται σε δύτες μέσα σε κλουβί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές που κόβουν την ανάσα κατέγραψε η κάμερα ενός δύτη που βρέθηκε μέσα σε μεταλλικό κλουβί παρατήρησης καρχαριών όταν ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε στη μεταλλική κατασκευή μέσα από ένα άνοιγμα που του επέτρεψε να φτάσει μια ανάσα από τους τρομαγμένους παρατηρητές.

Το τρομακτικό βίντεο καταγράφηκε όταν δύο δύτες κατέβηκαν στα γεμάτα καρχαρίες νερά του νησιού Γουαδελούπη στο Μεξικό για να παρατηρήσουν αυτούς τους γίγαντες της φύσης.

Δείτε επίσης: 26χρονος επιχείρησε να βγάλει selfie με φαλαινοκαρχαρία! Λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει...

Στο απόσπασμα των λίγων δευτερολέπτων, οι δύο δύτες φαίνονται κρεμασμένοι στο νερό σε ένα μεταλλικό κλουβί ενώ παρακολουθούν τον καρχαρία να κολυμπά προτού πεταχτεί προς το μέρος τους με μία απότομη κίνηση.

Οι τραγικές στιγμές με τον καρχαρία να προσπαθεί να μπει στο κλουβί

Το τέρας των 3,5 μέτρων προσπαθεί να έρθει κοντά με το ζευγάρι προσπαθώντας να περάσει μέσα από ένα μεγάλο κενό στη μεταλλική δομή. Το δραματικό βίντεο δείχνει τους αυτοδύτες να οπισθοχωρούν φοβισμένοι καθώς ο καρχαρίας σφίγγει το κεφάλι του μέσα από τις ράβδους και δείχνει τα αιχμηρά του δόντια, ενώ ένα άλλο υποβρύχιο πλήρωμα παρακολουθεί από απόσταση.

Αφού σφηνώθηκε ανάμεσα στις ράβδους του κλουβιού, ο μεγάλος λευκός φαίνεται να αγωνίζεται απεγνωσμένα να ελευθερωθεί. Παρά τις προσπάθειές του να δραπετεύσει, ο καρχαρίας λέγεται ότι πάλεψε για 25 λεπτά καθώς το αίμα άρχισε να χύνεται από τα βράγχια του.

Το οδυνηρό βίντεο, που τραβήχτηκε αρχικά τον Οκτώβριο του 2019, δείχνει τον καρχαρία να συνεχίζει να περιστρέφεται από τον πόνο. Πέθανε λίγο αργότερα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share