Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής «κοκάλωσε» το πλατό (Video)

«Άναψε φωτιές»

25 Ιανουαρίου 2022 09:42
Αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής «κοκάλωσε» το πλατό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο που έχει μαζεμένα τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν περάσει από την ιστορική εκπομπή "Στην υγειά μας", τα οποία ανάβουν φωτιές και μας ξεσηκώνουν. Επίσης, απολαύστε ένα «θανατηφόρο» τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που «τρέλανε» τους θαμώνες

Οι κοπέλες στο βίντεο δίνουν ρεσιτάλ, ενώ λικνίζονται στους ρυθμούς του τραγουδιού. Μάλιστα όλοι όσοι πλαισιώνουν την πίστα, φαίνονται να το διασκεδάζουν και να "κολάζονται" από τις ελκυστικές κοπέλες.

Πάντως ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξέρει να διαλέγει τις καλεσμένες του, μιας και όλες είναι κυριολεκτικά μοντέλα και μάλιστα με χορευτικές δεξιότητες. Ειδικά η μελαχρινή, όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, μας άναψε με το τσιφτετέλι της!

«Αμαρτωλό» τσιφτετέλι 28χρονης κουμπάρας σε γάμο αναστάτωσε μέχρι και τον... γαμπρό!

«Αμαρτωλό» τσιφτετέλι 28χρονης κουμπάρας σε γάμο αναστάτωσε μέχρι και τον... γαμπρό! Η απορία είναι αν η νύφη τελικά έγινε έξαλλη με τον προκλητικό χορό ή το ευχαριστήθηκε και αυτή.

Από ότι βλέπουμε δεν δίστασε μέχρι και ένας άνδρας, να ανέβει στο τραπέζι μαζί της και να λικνιστούν στους ρυθμούς του τραγουδιού. Παράλληλα, απολαύστε εδώ ένα «φιδίσιο» τσιφτετέλι 40αρας που προκαλεί ίλιγγο.

«Μεθυσμένο» τσιφτετέλι μελαχρινών καλλονών που «κόλασε» το πανηγύρι

Ένα «μεθυσμένο» τσιφτετέλι μας χάρισαν δύο μελαχρινές καλλονές, βάζοντας «φωτιές», με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει 1.417.254 προβολές, ενώ τα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.

Λικνίζονται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε εξωτερικό χώρο, αναστατώνοντας μας με τα καυτά τους μίνι φορέματα! Επίσης, δύο γυναίκες χόρεψαν με την ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα στο πανηγύρι! Το βίντεο στο Youtube έχει 516.863 προβολές!

Δείτε στο βίντεο το «μεθυσμένο» τσιφτετέλι τους:

Τουρκάλα... ταράζει τους Έλληνες με το τσιφτετέλι της

Είτε όρθια είτε ξαπλωμένη στο πάτωμα, είχε… χίλιους και έναν τρόπους να ξεσηκώσει το πλήθος με την κίνησή της, η οποία… τάραξε και τους Έλληνες, που έχουν σημειώσει πάνω από 96.000 προβολές στο YouTube, κολάζοντας όπως και μερικές κοπέλες σε άλλη εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share