Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Από τις πίστες στον Άγιο Δομίνικο: Το βασανιστικό τσιφτετέλι παίκτριας του Survivor 5 που έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να πάθει «έμφραγμα»

Μας... έστειλε!

23 Ιανουαρίου 2022 12:03
Από τις πίστες στον Άγιο Δομίνικο: Το βασανιστικό τσιφτετέλι παίκτριας του Survivor 5 που έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να πάθει «έμφραγμα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 5 εκτός από οποιοδήποτε στοιχείο ριάλιτι ή το αγωνιστικό κομμάτι, μας έχει αναδείξει και αρκετές ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και ορισμένες κοπέλες έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού.

Μια τέτοια περίπτωση είναι, ασφαλώς, και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Το ξεχωριστό της όνομα και η φυσικά της ομορφιά χωρίς να χρειάζεται να βάλει ίχνος μακιγιάζ, όπως αναδεικνύεται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, έχουν κερδίσει τους άνδρες τηλεθεατές, που είχαν ήδη μαγευτεί και από το τσιφτετέλι της.

Η Ναυσικά... βασάνισε ΛεΠά, Παπαδόπουλο και τους υπόλοιπους

Αυτό είχε συμβεί στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», όπου η ίδια σηκώθηκε στο τραγούδι «Δεν έχω παλάτια και λεφτά», με τον Λευτέρη Πανταζή στην ερμηνεία, με την ίδια να... τρελαίνει όποιον βρισκόταν στο πλατό εκείνη τη στιγμή με τις χορευτικές της ικανότητες.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι... μεράκλωσαν με την νεαρή ηθοποιό και άλλοτε μούσα του Μάρκου Σεφερλή, απολαμβάνοντας το βασανιστικό της λίκνισμα, αφήνοντας από τότε μια γεύση του τι θα βλέπαμε από την Ναυσικά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share