Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Λεβέντης παππούς χορεύει το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο - Έτσι έκλεισε ένας κύκλος...

Προκαλεί ρίγη

21 Ιανουαρίου 2022 08:09
Λεβέντης παππούς χορεύει το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο - Έτσι έκλεισε ένας κύκλος...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο παππούς μας ανατρίχιασε και μας συγκίνησε ταυτόχρονα.

Μέσα από αυτόν μπορεί και εκφράζεται, και από ότι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια θεατρική παράσταση σχολείου, αφού και στη λεζάντα αναγράφεται ότι έτσι κλείνει 26 χρόνιας συνεργασίας με αυτό. Ακόμα ένας χορός ηλικιωμένου που ανατριχιάζει, μετά και από τον πατέρα μιας νύφης σε ένα γάμο.

Δεν υπάρχει καλύτερος χορός από το ζεϊμπέκικο για να κλείσει έναν κύκλο, αφού μέσα από αυτό μπορεί να πει την ιστορία του. Όταν τελείωσε τα χειροκροτήματα έπεσαν βροχή... Δείτε τον και θαυμάστε τις άπταιστες κινήσεις του:

Το ζεϊμπέκικο μιας νύφης σε αμαξίδιο - Από τα ομορφότερα που υπάρχουν

Το καλύτερο ζεϊμπέκικο θέλει να καταθέτεις την ψυχή σου κι αυτό μας το απέδειξε μια νύφη, που παρόλο της δυσκολίας της, χόρεψε ένα από τα πιο όμορφα που χουμε δει.

Ένα ζεϊμπέκικο που έγραψε ιστορία, και έκανε το γάμο της να γίνει viral. Πραγματικά έδωσε την καρδιά της, και το ευχαριστήθηκε. Της αξίζουν πολλά μπράβο, όπως και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, που με το ίδιο πρόβλημα χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο.

Θαυμάστε την:

Παλικάρι μέχρι το τέλος: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Γρηγόρη Μπιθικώτση που προκαλεί ρίγος

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης υπήρξε για πολλούς ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής όλων των εποχών και το σίγουρο είναι, ότι έμεινε παλικάρι μέχρι το τέλος της ζωής του, με το ζεϊμπέκικό του να «τρίζει τα πατώματα» και να προκαλεί ρίγος.

Ο ιστορικός ερμηνευτής έφυγε από κοντά μας το 2005, αλλά η στάση ζωής του μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, με τον ίδιο να μη σταματά να διασκεδάζει, ενώ πολύ πρόσφατα πέθανε και η σύζυγός του.

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο ίδιος χρειάστηκε βοήθεια για να ανέβει στη σκηνή, αλλά κάπου έμοιαζε να δέχεται ένα «ελιξήριο» νεότητας. Σαν να τραγουδά στα χρόνια της ακμής του, ερμήνευσε την επιτυχία του «Βοτανικού ο μάγκας» και άρχισε να χορεύει, τρελαίνοντας άπαντες.

Όλα αυτά είχαν συμβεί στην τελευταία συναυλία προς τιμήν του, η οποία ακόμη και σήμερα προκαλεί δάκρυα, με τον Μπιθικώτση να είναι μέχρι τέλους ένας σωστός λεβέντης. Το βίντεο με το ζεϊμπέκικο, δε, έχει σαρώσει το διαδίκτυο με σχεδόν 1.4 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share